Herkese selam sorum şu bazı garip uzantılı dosyalarda hayatımda hiç görmediğim ve bence bi yazılım dili olmayan garip yazılar görüyorum acaba bunlar nedir ? Örnek vermek gerekirse :
Bu kodlar dönüştürülmüş mü bi aşama mı yoksa bi yazılım dili mi bilginiz varsa detaylı anlatabilir misiniz ? sadece dll dosyaları değil bunun gibi dosyalar gördüm çok
Çok uzun süredir merak ettiğim bir şey bilen varsa lütfen söyleyebilir mi
dosyası yukarıdakMZ ÿÿ ¸ @ º ´ Í!¸LÍ!This program cannot be run in DOS mode.
$ Jiî&uuupuuU`t
uuÏuU`tuU` tuU`tuU`tuU`tuU`uuU`tuRichu PE L øâÆ à ! ¼ * Ğ
ÿĞ @A Ê ¤ Ìâ Ü F F È' P Ä °: T ¬ @ à È .text 4» ¼ `.data h Ğ
À @ À.idata Ú à Ê @ @.rsrc F H Ü @ @.reloc Ä P " $ @ B £°£ @" · T" `" o p" ª " " R @" ó " ô " õ " @" 7 `" d " ¨" ¼" p Ğ" P T" ä" ' Ğ" @" `" # ¼" { ¼" ! # Ô # ¼" æ @" ,# @# `# n " a " ã t# ,# ä" " Õ @# " @" # " @" ' # @' °# A' À# ?' Ø# 5' ø# ' $ E' ,$ M' @$ F' T$ 7' h$ ' $ Q' $ 4' ¨$ ' À$ &' Ì$ H' à$ (' ô$ 8' % O' % B' ,% D' <% C' L% G' `% :' p% I' % 6' % =' ¤% ;' ¼% 9' Ô% L' è% 3' ô% f & d ,& e <& q T& h& ! & & ¤& h ¸& Ä& j Ğ& g ä& k ' l ' `# m ,' " ) ¨" L' T" d' & p" ( # n t' o ' * ' ´' À$ ¼" Ø' " è' s ø' t ( u ( v (( w <(
L( y `( ' # x h( z ( { ( Ğ" | *( ´( `" ä" Ğ( à( ğ( } ) ~ ) ,# ) i t# p 0) H) `) x) )
@" ) ¬) Ä) $ Ü) @# " ü) * (* 8* H* T* # t* r * ¤* ´* pÙÀÙ¢`¤°N àB ğB C C PS à P À x P àX Y Y Y [ PY àp @q ğ * p P @ p{ | °| P} ğ} *~ P ТТТàp @q P p * p ` 0 Ğ P p @ ° Ğ * ğ * ` ğ 0¤ P P¤ ù û °û ü p P¥ °§ § ı *§ § ş ğ· Ğ * ğ¸ и À¸ @¶ · @¨ 𺠹 @¹ * `º @º 0º ğ* ® @¯ ° б À§ » Ğ 0Ğ * PÑ 0Ñ Ñ 0à ĞÃ Ä ½ °Ñ *Î ÀÎ * àÏ ÀÏ °Ï `Ç È ĞÈ É @Ê Ë ÀË Ì 0Í àÍ ¾ Ñ Pá 0Ğ * Pâ 0â â ĞÙ pÚ Û Ô °â à 0Ğ * á á ğà Ş ÀŞ pß Õ â ò °ò * Ğó °ó *ó `î ï Ğï ğ 0ñ àñ å 0õ ô 0Ğ * õ àô Ğô 0ê Ğê ë å `õ ** À*
Ğ
0ğ°
p000 À ğ 0Ğ * ğĞÀpÀÿ P°. p * °///Ğ$%&`*à1à/ 0Ğ * à0À0°00 Ğ p!`@1 I @I* `J@J0J*=P>p?p@*AÀBàCğD FG H°3ÀKJ 0Ğ * KpK`K 9*9P:03ğKPVÀVàV@Wp PWW°WĞW X@XXТТàX@Y YX`YpYàX@Y YX*Y°YàX@Y YXàYğY Z@Y Y . . (. 4. <. H. T. `. . ¨. Ğ. è. / 0/ <- @- @ D- H- ø+ ,, , ,  0- $- L- x- - *- ´- À- È- Ü- ì- . $0 Ü0 Ì0 ¤ Ù; : Èâ 8 u (" ¼µÄµÜ 0 @ ? À? ğ? @ P@ P? p? ? `@ p@ @ P? p? ? ? À? ğ? @ P@ `@ p@ @ @ PA ÀA àB ğB C C @M °N pP ğP ğQ R PS àX Y Y PY Y [ p p `p àp @q q Àt x x p{ | °| P} ğ} *~ P @ P p * À à P P ğ p ğ p 0 Ğ P * ` ° Ğ ğ P p ` p @ 0¤ P¤ P¥ § § *§ °§ À§ @¨ ğ* ® @¯ ° б @¶ · ğ· À¸ и 𸠹 @¹ 0º @º `º 𺠻 ½ ¾ 0à ĞÃ Ä `Ç È ĞÈ É @Ê Ë ÀË Ì 0Í àÍ *Î ÀÎ °Ï ÀÏ àÏ Ğ 0Ğ Ñ 0Ñ PÑ Ñ °Ñ Ô Õ ĞÙ pÚ Û Ş ÀŞ pß à ğà á á Pá â 0â Pâ â °â å å 0ê Ğê ë `î ï Ğï ğ 0ñ àñ ò °ò *ó °ó Ğó ô Ğô àô õ 0õ `õ ù û °û ü ı ş ÿ p À
Ğ
vrfauto.dll
Bu kodlar dönüştürülmüş mü bi aşama mı yoksa bi yazılım dili mi bilginiz varsa detaylı anlatabilir misiniz ? sadece dll dosyaları değil bunun gibi dosyalar gördüm çok
Herkese selam sorum şu bazı garip uzantılı dosyalarda hayatımda hiç görmediğim ve bence bi yazılım dili olmayan garip yazılar görüyorum acaba bunlar nedir ? Örnek vermek gerekirse :
dosyası yukarıdak
Çok uzun süredir merak ettiğim bir şey bilen varsa lütfen söyleyebilir mi
Moderatör tarafında düzenlendi: