Kaspersky Internet Security _ Anti Virüs 7 Vista Themes

hitman

Üye
21 Eki 2007
246
2
TurkHackTeam
Arkadaşlar Bu Program KIS ve KAV 7 için tasarlanmıs bir Vista Teması. Prog. indirdikten sonra çalıştırıyoruz ve otomatik kendi temayı yükleyip çalıştıyor sizin herhangi bir mücadele içine girmenize gerek yok. Sadece bir kereliğine PC yi yeniden baslatır. Eeee artık bi +REP atarsınız. Simdiden Teşekkürler Yardım İsterseniz Ben Hep Burdayım !!!!!

LİNK____________________________________
http://rs27.rapidshare.com/files/70312126/Vista_Skin_www.turkafrm.org__By_aLpKuN.rar:diablo
 

hitman

Üye
21 Eki 2007
246
2
TurkHackTeam
Beyleeeeeer İşte bu da kanıtı Hadi Kolay Gele RESIM_____________________________________

atnnx29qfvrs1bsaz.jpg

 

freeboys♫

Yeni üye
6 Ocak 2008
45
0
45
Arkadaşlar bence bu programı kullanmayın, ben pc teknik servisinde çalışıyorum bu program yüzünden kaç kişinin evine gittim internete girmiyor diye program 1 veya 2 hafta sonra bişekilde internetinizi kesiyor ve programı hkeylerden kaldırmadan olmuyor ...sadece bir öneri...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.