Katılımsız Çantası v1.2 (Format sonrası programlar)

kamoş3

Üye
26 Eyl 2009
159
0
s25d8w.png


Katılımsız Çantası'nın devamı niteliğinde olan v1.2 sürümünüdür. Upload tarihi itibarı ile (24/10/2009) tüm programlar güncel ve tam sürümdür.
Katılımsız Çantası'nın devamı niteliğinde olan v1.2 sürümünüdür. Upload tarihi itibarıyla tüm programlar güncel ve tam sürümdür.
Kullanım amacına göre 2 farklı şekilde sunuyorum
1. Exe Uzantılı Çanta: Flash bellek veya Hdd üzerinden kurulumlar için.
2. ISO Uzantılı Çanta: Dvd üzerinden kurulumlar için.
67 Adet program içerir.
Her ikisininde boyutu 1.12 Gb'tır.
İlk 5'er part 195 Mb
Son partlar 172'şer Mb'tır.
Exe Uzantılı Çanta'yı tercih ederseniz seçtiğiniz programların kurulum süresi daha kısa olacaktır. (Çantayı indirdikten sonra güvenlik programınıza bir kez taratınız, soraki açılış ve kurulum sırasında performans bakımından güvenlik yazılımınızı kapalı tutunuz.)
Iso Uzantılı Çanta'yı tercih ederseniz ise kurulum ekranı için beklemek zorunda kalmayacaksınız.
2n064n5.png

s25d8w.png

Programları kur tuşuna bastıktan sonra çanta otomatik olarak sistem tepsisine gizlenecektir. Kurulum tamamlanınca yine masaüstüne gelecektir.
erzbkx.png


ipsdy1.png

Çantada herhangi bir şifreleme yapılmamıştır istenilen değişiklik uygulanabilir.
Not: Avira AntiVir kuracaksanız Kurulum sonrası seçenekleri (Kapat veya yeniden başlat) kullanmayınız. Kurulum bitince biraz bekleyin Avira sistem tepsisine yerleşince el ile yeniden başlat yapınız.
swqwra.jpg

EXE Uzantılı Çanta
https://tik.lat/yEL1A
https://tik.lat/fvEgn
https://tik.lat/AuPAr
https://tik.lat/Ug4Mq
https://tik.lat/wyPWz
https://tik.lat/pHIRu [/quote]
ISO Uzantılı Çanta
https://tik.lat/wxI56
https://tik.lat/Md5P9
https://tik.lat/OH1Jz
https://tik.lat/xi8Hd
https://tik.lat/J7nvG
https://tik.lat/mP18M [/quote]
 

kamoş3

Üye
26 Eyl 2009
159
0
tamam arkadaşlar yarın koyalır başka yerlerden plant ederim bu akşamn yaparım.yorumlar için sagolun.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.