Katılımsız program platformu kendiniz doldurun

neoplan37

Uzman üye
26 Şub 2014
1,696
1
C://
arkadaşlar sizlere güzel bir boş platform veriyorum,bazı platformlar var görüyorum fakat bazı arkadaşlarımız içerisindeki program çoklugundan yakınıyor nedenide işine yaramayan programlardan kaynaklanıyor.​


bu platform sayesinde kendinize özel sık kullandıgınız programları içerisine kolay bir biçimde ekleyerek,her an elinizin altında bulunan bir arşiv yapabilirsiniz,ve formattan sonra kesinlikle işinizi son derece kolayaştıracaktır.



4dfsT.png



İşlemci ve Ekran Kartı Sıcaklığı eklendi. -Anakart bilgisi Eklendi. -Bios Bilgisi geliştirildi. -Sabit Disk Bilgisi geliştirildi, Disket sürücü olmadığı halde biostan pasifleştirilmemiş olmasından kaynaklanan hata disket sürücülerini algılamayacak şekilde düzeltildi. -Ekstra Sistem Bilgisi için Programlarda Ekleme, Çıkarma, Güncellemeler yapıldı. -Sistem Bilgisi bölümü Uygulama açılışını yavaşlattığı için açılışta sistem bilgisi alımını iptal etme seçeneği eklendi. Uygulama açıldıktan sonra Sistem Bilgisi alınabilir.


-Messenger üzerinden anlık İletişim imkanı eklendi. Çevrimiçi yakalayabilirseniz tabi :)


-Programların İşletim Sistemi Uyumlululuklarının listede gösterimi eklendi.

Kurulum İlerlemesini, dialog ve mevcut pencerede görüntülemeyi seçme olanağı getirildi. -Kurulum tamamlandığında sesli uyarı ile bildirim seçeneği eklendi. Kuruluma geçmeden önce "Seçenekler" den etkinleştirebilirsiniz. Varsayılan dışında kendi dosyanızı seçebilirsiniz. -Listede Program adlarının üzerine çift tıklayıp Ekleme/Değiştirme/Güncelleme özelliği eklendi.

Tekrardan hatıratayım arkadaşlar,katılımsız arşivi degildir,platform boştur kendiniz program ekleye tıklayarak katılımsız program,portable program,drıver pack solution,gibi programları ekleyerek kişisel platformunuzu ouşturacaksınız.drıver pack solution kişisel tercihimdir,format sonrasında,internete gerek duymayan sürücü yükleme programıdır.onunda linkini aşagıda verecegim.
~~GÜLE GÜLE KULLANIN DOSTLARIM~~​
 
Son düzenleme:

neoplan37

Uzman üye
26 Şub 2014
1,696
1
C://
arkadaşlar ilerleyen zamanlarda içi dolu haliylede yayınlamak istiyorum,içerisinde küçük çapta hack araçlarıda bulunacak sizce nasıl olur?
 

neoplan37

Uzman üye
26 Şub 2014
1,696
1
C://
Tam aradıgım program eline saglık

kardeşim kendi kullandıgım bir arşivleme sistemi,üzerinde çok çalıştım yaklaşık 1 ayımı aldı doldurması ama süper oladu herşeyim onun içerisinde şimdi,onu paylaşacaktım ama boyutu yüksek olur vede içerisindeki programlar belki başkasının işine yarmaz diye paylaşmadım siz kendiniz tasarımınızı yaparak doldurun iyi günlerde kullanın...

işine yaradıysa kardeşim umarım teşekkürümü unutmassın ....
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.