oso15 Üye Katılım 27 Ağu 2009 Mesajlar 55 Tepkime puanı 0 Kredi 0 5 Kas 2016 #1 Arkadaşlar iPhone mi kaybettim ve daha önce iphone min kaybetme olasılığına karşı bi önlem almadım... Telefonumu nasıl bulabilir yardım edebilirmisiniz ?
Arkadaşlar iPhone mi kaybettim ve daha önce iphone min kaybetme olasılığına karşı bi önlem almadım... Telefonumu nasıl bulabilir yardım edebilirmisiniz ?
bezor1 Katılımcı Üye Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 600 Tepkime puanı 1 Konum Arkanda Kredi 0 5 Kas 2016 #2 155 police kamera kayıtlarına bakarlar geçdin yerlerin ama bulunacanı sanmaam Oyla 0 Downvote
PashaReyiz Uzman üye Katılım 8 Eyl 2016 Mesajlar 1,724 Tepkime puanı 4 Konum ------------ Kredi 0 5 Kas 2016 #3 IMEI numarası telefonun kutusu duruyosa onunla birlikte polise şikayetde bulun hat takıldığı an buluyolar. inşallah bulunur. Oyla 0 Downvote
IMEI numarası telefonun kutusu duruyosa onunla birlikte polise şikayetde bulun hat takıldığı an buluyolar. inşallah bulunur.
boldof Kıdemli Üye Katılım 12 Nis 2014 Mesajlar 2,191 Tepkime puanı 1 Konum - Kredi 0 5 Kas 2016 #4 Garantisi Varsa Sana Yeni Telefon Verebilirler Benimde Kuzenimin Telefonu Kayboldu Karakola Gittik Garantisi Varsa Yenisini Temin Edicektik Olmadığından Alamadık Telefon Gitti Oyla 0 Downvote
Garantisi Varsa Sana Yeni Telefon Verebilirler Benimde Kuzenimin Telefonu Kayboldu Karakola Gittik Garantisi Varsa Yenisini Temin Edicektik Olmadığından Alamadık Telefon Gitti
BloodOFCannon Uzman üye Katılım 30 Tem 2016 Mesajlar 1,032 Tepkime puanı 1 Konum Nereye? Kredi 0 5 Kas 2016 #5 Google den Gmail e Bağlı ise googlenin sistemi ile internete bağlandığı an görebilirsin.(ama iphonelerde var mı bilmiyorum) Oyla 0 Downvote
Google den Gmail e Bağlı ise googlenin sistemi ile internete bağlandığı an görebilirsin.(ama iphonelerde var mı bilmiyorum)
RePLiKa Kıdemli Üye Katılım 24 Haz 2015 Mesajlar 2,890 Tepkime puanı 32 Konum Türkiye Kredi 1 5 Kas 2016 #6 Polise gidebilirsin nerede kaybettiğini dusunuyorsan kamera vs. Bakarlar yada IMEI numarası ile polie gidebilirsin .. Oyla 0 Downvote
Polise gidebilirsin nerede kaybettiğini dusunuyorsan kamera vs. Bakarlar yada IMEI numarası ile polie gidebilirsin ..