Kediler Ruh Boğazlıyor ( DİKKAT )

WantedTheBoy

Adanmış Üye
25 Tem 2009
7,298
2
29
*
Arkadaşlar odanızda falan kedi besliyorsanız.Beslemeyin yatarken odanıza almayın içeri sokmayın kesinlikle ve kesinlikle.Çogu karabasan hikayeside bunlardan ibarettir.Büyük Annanem biz köyde akşamları kedi aldığımızda dışarı çıkarırdı oysa o kadar odamız vardı.Bir gün merak ettim sordum sormaz olaydım diyesim geldi.İnsan uyuduğundan ruhu bedeninden çıkıyormuş ve tavana kadar falan varıyormuş herhalde.Ve kediler o ruhu görebiliyorlarmış korktuklarından boğazlayorlarmış.Nasıl boğazladıklarını sormadım fakat oda şöle bişeymiş sanırım bunu garanti edemedimde kedi ruhu görüp korktuğunda yanına yaklaşır (Bunu kedi ve köpek kavgası gibi düşünün) Korkarakda olsa uzaktan tırmık atarmış.Bu dorumu bilmiyorum fakat ruh boğduğu kesin bundan 2 hafta sonra köyde lakabı çayırlı diye bir ablamız vardı çayırlı ayşe arkadaşlarla top oynarken öğrendim evlerinin önündeki kalabalığı merak ederek sordum.Çayırlı ayşe abla öldü dediler ve işin aslını mevlütte öğrendim.!Onun için benden uyarması olsun..

Alıntıdır..
 

imanstyle

Katılımcı Üye
7 Eyl 2009
719
1
Kedi Resulallah (s.a.v.)´in duasina mazhar olan bir hayvandir... Resulallah severdi ve sahabeden bir zat´da sevdiginden dolayi sokaktaki kedileri toplayip evine ***ürürdü, bu yüzdende Resulallah ona Ebu Hureyre ismini vermisti (kedilerin babasi)
 

hkn74100

Uzman üye
28 Tem 2009
1,126
0
Kedi Resulallah (s.a.v.)´in duasina mazhar olan bir hayvandir... Resulallah severdi ve sahabeden bir zat´da sevdiginden dolayi sokaktaki kedileri toplayip evine ***ürürdü, bu yüzdende Resulallah ona Ebu Hureyre ismini vermisti (kedilerin babasi)


din dersinde hocamız anlatmıştı

birgün peygamber efendimiz (s.a.v.) namaz kılarken yanına zehirli bi yılan yaklaşmıs peygamver efendimiz yılanı görmüş ama namazını bozmamıs devam etmiş tam yılan ona saldırcakken bi kedi gelip yılanı yakalayıp öldürmüş peygamber efendimiz kediyi eline alıp senin sırtın yere gelmesin demiş oyüzden kediler hep 4 ayak ustune duser

yani kedi öle kötü bi hayvan olacağını sanmıyorum
 

Darknige

Yeni üye
25 Eyl 2009
24
0
uyuken ruhumuzun çıkması bir uydurma anlayamıyormusunuz allah aşkına
uyudunuz diyelim ruhunuz çıktı sonra anneniz geldi oğlum uyan dedi ruhsuzmu uyanıcaksınız mantıklı olun biraz
 

tolgatoto

Katılımcı Üye
26 Tem 2009
1,000
0
GamersFirst
yalan ya ben kedi besliyorum kedi benimle yatıyor akşam aynı yatak ta sabah da üstümden geçiyor ayaklarıyla yüzüme basıor haylaz
 
23 Nis 2009
122
0
Beyler bende eve kedi aldım , odamın balkonunda , size birazcık öyle demişler , ilk banda annem öyle dedi , ben hep kediyle uyumak itiyorudm annem izin vermiyordu , sonra sordum neden , kedilerer ruhunu kapar , rüya görürken ruhun senden ayrılnca ruhuna atlarlar falan dedi, sorna zaman ilerleyincee sordum anneme anne yalan söylüyorsun dimi ?? annemde sence dedi ? bedne evet dedim , o dediki tabiki yalan banda anneannemler öyle diyordu , onlarla beraber uyurken tüyü ağzımıza kaçmasın , onu yanlışıkla ezmeyelim diye.
 

zerolance

Katılımcı Üye
29 Haz 2009
520
0
Aksaray
Bence yalan benim kuzenim var kediyle yatıp kediyle kalkıyo hatta o kadar iyi anlaşıyolar ki kedinin kafasındaki kulucu falan kütür kütür kırıyo :D kedide hoşlanıyo :D
 

Splinter_CeLL

Yeni üye
1 Ağu 2010
2
0
Saçma sapan şeyler.Bunlar çocukları kandırmak için söyleniyor.Ve isteklerinden vazgeçirmek için söyleniyor.
Evde 3 tane kedim var.Hepsiyle alt alta üst üste yatıyor,uyuyor,oynuyorum ve hiç böle bişey olmadı.
Ayrıca kedi peygamber efendimizinde sevdiği bir hayvandır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.