TheMario Katılımcı Üye Katılım 8 Eyl 2016 Mesajlar 903 Tepkime puanı 9 Konum Kredi 0 19 Ağu 2018 #1 Merhaba Arkadaşlar , Başlıktada Gördüğünüz gibi Örnek Olarak : Kod: araba - google gemi - google motor - yandex bisiklet - yandex kamyon - google örnek olarak google içeren satırları kaydetmek istiyorum ?
Merhaba Arkadaşlar , Başlıktada Gördüğünüz gibi Örnek Olarak : Kod: araba - google gemi - google motor - yandex bisiklet - yandex kamyon - google örnek olarak google içeren satırları kaydetmek istiyorum ?
E Elvin111 Katılımcı Üye Katılım 14 Tem 2015 Mesajlar 353 Tepkime puanı 0 Kredi 0 19 Ağu 2018 #2 tam olarak ne isyediyinizi anlatin nasil kaydetmek neyle kaydetmek neden kaydetmek istiyorsunuz Oyla 0 Downvote
Gbmdpof Kıdemli Üye Katılım 23 Eyl 2016 Mesajlar 2,001 Tepkime puanı 12 Kredi 0 19 Ağu 2018 #3 Dil belirtmemişsiniz, Python ile böyle bir script yazdım. Kod: with open('input.txt', 'r') as in: with open('output.txt, w) as out: for line in in.readlines(): if google in line: out.write(line) Oyla 0 Downvote
Dil belirtmemişsiniz, Python ile böyle bir script yazdım. Kod: with open('input.txt', 'r') as in: with open('output.txt, w) as out: for line in in.readlines(): if google in line: out.write(line)