Kemal sunal filmleri

Atorvastatin

Katılımcı Üye
24 Haz 2012
465
0
Turk Hack Te
Merhaba arkadaşlar.

Ben Kemal Sunal abimizin bütün filmlerini indirmek istiyorum,fakat bir yandanda tek tek uğraşmak istemiyorum.Bana böyle 8 10 tane en beğenilen filmlerinin bir arşivde toplayıp tek link olarak atacak var mı ?


Şimdiden teşekürlerimi sunuyorum.!

Arşiv'de 20 15 30 adet filmde olabilir :D
 

ottomanueL

Katılımcı Üye
27 Eyl 2012
668
0
bütün filmleri 8 10 15 20 tane sıgmaz 500 tane filmi var napcan koleksiyonmu yapcan. hardiskin varsa ugrasmak istemiyosan bas 10 20 tl 10 tl ye 100 gb dolduran harddsik dolumu yapan yerler var . Nette harddisk dolum diye yaz. Şabanın bütün filmlerini kargolar verirler sana .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.