Kendi hostingini kurmak??

IDecCcaLL

Yeni üye
14 Şub 2016
29
0
Berlin
Selam öncelikle ben Mikail aranıza yeni katıldım sayılır ;

Bir süredir Html ile uğraşıyorum biraz bişeyler öğrendim fakat intenetten hazır hostinge ayıracak bütçem yok bu yüzden kendi sistemime nasıl server kurabilirim ? ( html ve java kullanmayı düşünüyorum)
 

Oopss

Yeni üye
5 Mar 2016
3
0
ADSL'den de VDSL'den de kolay kolay verim alamazsın. Bunlar asimetrik bağlantıdır. Download hızı ne olursa olsun TTNet en fazla 1 mb upload hızı verir. Sana simetrik bağlantı lazım. Yoksa herkes hosting firması olurdu
 

mehmetx93

Uzman üye
2 Eyl 2010
1,395
1
Evde harcayacağın elektirik masrafını ve alacağın verimi düşününce hazırlardan edinmek için bi yol bulmanı tavsiye ederim. En olmadı hostinger gibi ücretsiz hostinglerle başlayıp projeni geliştirince ücretli bi şeyler almayı düşünebilirsin. Evde hosting kurmak masraf yapmaktan kaçan bi kişi için pek mantıklı değil (Elektiği kaçak kullanmıyorsan : )
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.