Merhaba arkadaşlar ben Erol
Bugün sizlere bayadır aklımda olan kendi programlama dilimi anlatacağım
İsmini Neura koyduğum uygulamamı android kullanan kişiler için geliştirmeyi düşünüyorum
Uygulama en az Python kadar kolay olacak ve herhangi bir dosya indirme işlemi olmadan uygulamayı kullanabileceksiniz
Bunun üzerine her gün konu açıp bugün uygulamada neler geliştirdiğimi eklediğimi anlatacağım
Önerileriniz benim için çok önemli teşekürler.
GÜN 1
Bugün sadece print sistemi ekledim toplamda 5 String ile tamamladım
Bunu geliştirebileceğimi düşünüyorum komut olarak sadece
write(Buraya Yazınız) olarak ayarladım hata komutlarını ekledim direk string yerine edittext yazısını düzenledim fakat bunun çeşitli hatalar yaratacağını düşünüyorum
Şu anlık print sistemi ile mükemmel ilerliyorum
İf Else sayesinde oluşabilecek bir çok hatayıda erteledim uygulamanın amacı yok aslında Can sıkıntısı fakat bunla iş bulmayı kolaylaştırabilirim belki
Yarın yeni widget değilde Printer sistemini sizin önerilerinize göre düzenlemeyi düşünüyorum
Sizce widgetleri listView ile kolaylaştırabilirmiyim?
UYGULAMADAN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

Kod Doğru bir şekilde Çalışıyor
--------

Kod Hatalı olduğunda
Önerilerinize açığım
Bugün sizlere bayadır aklımda olan kendi programlama dilimi anlatacağım
İsmini Neura koyduğum uygulamamı android kullanan kişiler için geliştirmeyi düşünüyorum
Uygulama en az Python kadar kolay olacak ve herhangi bir dosya indirme işlemi olmadan uygulamayı kullanabileceksiniz
Bunun üzerine her gün konu açıp bugün uygulamada neler geliştirdiğimi eklediğimi anlatacağım
Önerileriniz benim için çok önemli teşekürler.
GÜN 1
Bugün sadece print sistemi ekledim toplamda 5 String ile tamamladım
Bunu geliştirebileceğimi düşünüyorum komut olarak sadece
write(Buraya Yazınız) olarak ayarladım hata komutlarını ekledim direk string yerine edittext yazısını düzenledim fakat bunun çeşitli hatalar yaratacağını düşünüyorum
Şu anlık print sistemi ile mükemmel ilerliyorum
İf Else sayesinde oluşabilecek bir çok hatayıda erteledim uygulamanın amacı yok aslında Can sıkıntısı fakat bunla iş bulmayı kolaylaştırabilirim belki
Yarın yeni widget değilde Printer sistemini sizin önerilerinize göre düzenlemeyi düşünüyorum
Sizce widgetleri listView ile kolaylaştırabilirmiyim?
UYGULAMADAN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

Kod Doğru bir şekilde Çalışıyor
--------

Kod Hatalı olduğunda
Önerilerinize açığım