Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
açılabilir bilir gibi duruyor bakmak gerekTP-Link TD-W9970 V3 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem Türktelekom Hocam
C# ile arayüzlü rat yazabilirsin Dll ve pluginleride C# la yazarsın eğer istersen modem markanı yaz bide hangi fire örnek türk telekom vodofonkendi ratımı yazmak istiyorum. modem üstünde nasıl port açabilirim hangi portu açmalıyım
açılabilir bilir gibi duruyor bakmak gerekTP-Link TD-W9970 V3 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem Türktelekom Hocam
bilgisayarım yok ama eyvallah hocam LWDJWLSMEKGhocam kali'de kage diye bir tool var onunla oluşturabilirsiniz (kendi ratınız olmayabilir ama rat işte)
ŞASDKPOASLDAŞSD (durumunuza değil cevabınıza güldüm yanlış anlaşılmasın, çok yanlış anlaşılıyom bu dönembilgisayarım yok ama eyvallah hocam LWDJWLSMEKG
WLXJWLZKELGKWKZ ( hem pc yok. hem para yok. ne vds alabiliyoruz. ne kod yazabiliyoruz. kod bilgiside yok a. allahtan lamer degiliz. galiba...)ŞASDKPOASLDAŞSD (durumunuza değil cevabınıza güldüm yanlış anlaşılmasın, çok yanlış anlaşılıyom bu dönem)