Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mobil uygulama mağazalarına ücret karşılığında uygulamanızı yükleyebilir, google ads veya sosyal medyadan para karşılığı reklam vererek oyununu tanıtıp indirilmesini sağlayabilirsinizElimde 2 adet android apk oyun var. Yayınlamak yerine satmayı düşünüyorum. Nerden satabilirim fikri olan var mı?
Merhaba EverFrostElimde 2 adet android apk oyun var. Yayınlamak yerine satmayı düşünüyorum. Nerden satabilirim fikri olan var mı?
R10 formunda satabilirsin, Üyelik alımları açık. Orası ciddi bir platform üye olduktan sonra hemen satabilirmisin bilemem. Ticaret yaparken kesinlikle kuralları dikkat et ve en önemlisi satış işlemlerinde dikkatli ol. İyi günlerElimde 2 adet android apk oyun var. Yayınlamak yerine satmayı düşünüyorum. Nerden satabilirim fikri olan var mı?
oyunları yayınlayacaktım fakat ani nakit ihtiyacı...Mobil uygulama mağazalarına ücret karşılığında uygulamanızı yükleyebilir, google ads veya sosyal medyadan para karşılığı reklam vererek oyununu tanıtıp indirilmesini sağlayabilirsiniz