Kendimden Turklugume,

redcode

Katılımcı Üye
13 Ara 2006
663
6
Warwick
Arkadaslar biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Sizinle paylasayim dedim !

Aslinda soze nerden baslamak lazim bilmiyorum, ama yillar once yaklasik 7 yil once gurbet'e cikmamla degisimlerim kendimde gercekleri bir kez daha iyi ve net anladim. Bulundugum ulke sanirim televizyonlarda olsun yada basinda olsun hic irkcilik'dan bahsetmemis olabilirler yada cikmamis Ingiltere'de yillarin ve zamanin nasil akip gectigini gormek biraz tuhaf tabiki o kadar insanla tanistim dunyanin her yerinden insanla gezdim tozdum demek kisacasi olur sanirim. Emin olun arkadaslar TURKLUK VE TURK kadar iyi ve sevecen bir millet yok emin olun bunu gurbet'e cikmadan yasamadan icinizde bulundugunuz ortamda anlamak sanirim zor olsa gerek. Benim burdan takip ettigim kadar TELEVIZYON'DA seyredilen TV,PROGRAMLAR,REALITY SHOWLAR bunun kisa ve gercek bir ornegi olsa gerek diye dusunuyorum. Soyle soylemek isterim ki ! yani ben televizyon yada dizi dusmani degilimde her seyden neden acik olmuyorda her seyden cok oluyor benim GUZEL ULKEMDE bunu tam anlamiyla anlamis degilim. Sebebine gelince valla dusundugum gercek anlamli su olacak bizim boyle seylere ihtiyacim yok yani bir zenci'yi KENDIMIZE tarz edinmek bana cok cok cok ama sacma geliyor you you diyerek nereye kadar gider bu tarz ve ozenti olusumuz valla ben ailem'den aldigim kultur ve egitim halen devam etmektedir ve allah'in izninle degismeyecektir. benim bu yazimda kimseyi baz aldigim yok sadece bazi dusuncelerimi sizinle paylasayim dedim yaklasim olarak bakic aci ve bilinc altinda kalanlarim bunlar.

YASIM GENC BENIM'DE AMA BILDIGIM VE OGRENDIGIM SU KI BIZIM ATAMIZI BIZ'DEN UZAKLASTIRIRLARSA ULKEMIZE GIRMELERI KOLAY OLACAK BIZIM AVRUPA BIRLIGINE YADA BIR BIRLIGE IHTIYACIM YOK KI TURK TURK'E HER ZAMAN YETER VE YETMISTIR DEGIL MI NEYSE GERCEKLER BUNLAR BU YAZDIKLARIMIN AKSINI IDDAA EDEN CIKMAZ SANIRIM.

Saygilarimla Her Zaman Yazdigim Gibi ! Bir hatali cumle yazdi isem simdiden ozur dilerim. Aklimdan geceni direk yazdigim icin kelimeler'de hata olduysa OZUR DILERIM !

NewCastle / United Kingdom !

Allah'a TURK'U korusun !

YORUMLARINIZ BEKLERIM ARKADASLAR !
 

korkut01

Üye
18 Ocak 2007
69
2
Düşüncelerine aynen katılıyorum arkadaşım."Kendi benliğini yitirenler başka milletlere av olurlar. " Ne anlamlı bir söz.

Saygılarımla.
 

egemen35

Yeni üye
17 Mar 2007
6
0
TÜRKÜN TÜRK'TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR, OLAMAZ. Bu nedenle yüzümüzü TÜRK Cumhuriyet'lerine çevirmektn başka çaremiz yok.

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
 

redcode

Katılımcı Üye
13 Ara 2006
663
6
Warwick
Egemen35 Arkadasim tsk ederim yorum yazdigin icin ! Hayirli olmasi dilegiyle sanirim yeni uye olmussun!


Saygilarimla !
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
redcode seni takip ediyorumda sanırım ingilterede yazılım işleriyle uğraşıyorsun belliki vatan hasretide çekmektesin.fikirlerin çok güzel katılıyorum sana.Türk milleti bir başkadır.
 

redcode

Katılımcı Üye
13 Ara 2006
663
6
Warwick
Arsenik tsk ederim arkadasim valla elimden geldigi kadar buralardayim zaten turkluk baska anlamak icin benim gibi disari cikmak mi lazim aslinda degilde boyle bi baska aliyor :) Saygilarimla !
 

ccc_reis_ccc

Yeni üye
8 Nis 2007
17
0
Redcode Arkadaşimizin Görüşlerine Tamamiyle Katiliyorum Vatanimiz Topraklari Dişina çikinca Bir Başka Güzel Geliyor. Her Ne Kadar Stres Yüklü Birbirine Kavgaci Tavirla Yaklaşan Bir Topluluk Olsakta Sözkonusu Olan Milliyetcilik Ve Vatanimiz Olunca Tek Yürek Tek Bilek Oluyoruz.
 

bitscan

Katılımcı Üye
21 Ağu 2007
571
3
TURAN
aynen katılıyorum.mekan o kadar önemli değil sen yeterki yüreğinde Türkü ve Türklüğü hisset işte o zaman milyonlarca soydaşını yanında bulacaksın.
VATAN NE TÜRKİYEDİR TÜRK İÇİN,NE TÜRKİSTAN,
VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR;TURAN.

ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN
 

_GT_

Yeni üye
31 Eki 2007
24
0
Gerçekten düşüncelerin çok güzel arkadasım.Türk heryerde Türktür yedi cihanda namımız duyulmustur Alpertunga ile basladık Türklük Destanına ve bu,yerle gök birbrine karışıncaya kadar sürecektir..BU ÜLKEYİ KİMSE BÖLEMEZ BÖLMEYE ÇALIŞANLARDA FAZLA YAŞIYAMAZ !!!
 

bozkurt_

Katılımcı Üye
23 Tem 2007
818
9
redcode kardeş sözlerin beni çok etkiledi biz burda vatanımızın gerçek kıymetini inan bilemiyoruz siz gurbet ellerde vatan hasretinden üzülüyorsunuz...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.