Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim bir sonraki çalışmam sizlere gelsinEski bir havası var o yüzden beğendim bence güzel olmuş
Rica ederim ne demek. Eline koluna sağlıkteşekkür ederim bir sonraki çalışmam sizlere gelsin![]()
Işıklandırma güzel
Teşekkür ediyorumİştah kabartıyor, eline sağlık : )
![]()
THT Resmi logodan esinlenerek yaptığım logo çalışması normalde rewan yazısını alt kısma oval şekilde yerleştirecektim lakin böyle göze daha hoş geldi sizce nasıl olmuş aşağıda da esinlendiğim logo bulunmaktadır renk teması çok güzel eline sağlık![]()
THT Resmi logodan esinlenerek yaptığım logo çalışması normalde rewan yazısını alt kısma oval şekilde yerleştirecektim lakin böyle göze daha hoş geldi sizce nasıl olmuş aşağıda da esinlendiğim logo bulunmaktadır ;
![]()
hangi programla yaptınız?![]()
THT Resmi logodan esinlenerek yaptığım logo çalışması normalde rewan yazısını alt kısma oval şekilde yerleştirecektim lakin böyle göze daha hoş geldi sizce nasıl olmuş aşağıda da esinlendiğim logo bulunmaktadır ;
![]()
eline sağlık sana ilk yaptığım logo geldi aklıma![]()
![]()
Elinize sağlık.
Teşekkür ederim hocamEline sağlık fenasal olmuş
cok guzel olmus ellerine emegine saglik bi tik yapay zeka gibime geldi![]()
![]()
Yapay zekayı da biz yapıyoruzcok guzel olmus ellerine emegine saglik bi tik yapay zeka gibime geldi