Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Logoda biraz yamukluk var. Evet tam 3D Değil x ve y leri değiştirdim sadece küçük bir oynamaSelamlar dostum, öncelikle üzülerek yaptığın çalışmanın 3D olmadığını belirtmek isterim.
3D logo, gölgeler veya gradyanlar gibi diğer görsel efektler kullanarak derinlik yanılsaması yaratan görsel bir kimliktir. Bunun yanı sıra çeşitli (blender, c4d) programlarla çizmiş olduğun logoya 3D boyut katabilirsin. Senin için bir kaç eğitim videosu bırakıyorum. İyi çalışmalar
Muazzam bir tavsiye bu fikri beğendim ancak o dediğiniz program windows 10 ben windows 7 sürümünü bulamadim ve haliyle hevesim kaçti. Sizin yaptiğiniz eserler bile hoşuma gidiyor. Önce kolaydan başladim ve hoşuma gitti. Ancak uzman programlara sahip olamiyorum. Bildiginiz windows 7 sürümünü bulursaniz atarmisiniz. Çünkü profsionel çalişacağimi bilmelisiniz. Ben bulamadiğim için adobe gibi programlari kullanamiyorumÖncelikle emeğinize sağlık.
Logo yapımı / Grafik Tasarım gibi alanlara merakınız varsa; Bu işi mobilden veya amatör programlar ile dışarıdan jpg-png materyal bulup yapmaktansa, hazır bu konuya merak salmışken biraz daha profesyonel programlara yönelmenizi tavsiye ederim. Bir hevesle logo çalışması çıkarmışsınız ve doğal olarak her ortaya sanat çıkaran sanatkar gibi diğer insanlar tarafından görülerek beğenilmesini istiyorsunuz. Bu konuyu tüm grafik işleri ile uğraşanlar yaşıyor. Sizin logonuza baktığımda çerçevenin tam daire bile olmadığını görüyorum. İçerik kısmı da daha önce vip bir üyeye yaptığımın aynısı. Orta kısmı bu şekilde kullanmanızda benim için bir problem yok, hoşunuza gitmiş olabilir. Ama benim size tavsiyem logo yapımı konusunda illustrator programına youtube dan ücretsiz eğitim seti bularak ve izleyerek-deneyerek hakim olmanız. Bu şekilde hem daha profesyonel çalışmalar çıkarır hem
bir materyal bulduğunuzda materyalin pikseli düşük bile çevresinden çizerek vektörel (piksel bakımından sorunsuz, istenilen ölçülerde çıktı alınabilen) bir materyale dönüştürürsünüz hem de isterseniz bu işlere eliniz alıştığında freelancer olarak sitelere üye olup bu işten para kazanabilirsiniz. Yanlış anlaşılmayayım çok bildiğimden değil ama insanda bir heves oluştu mu o hevesi doğru yönlendirdiği takdirde zor olan kolay gelir, zaman alan şeyler eğlenceli olur. Benim de tavsiyede bulunmamın naçizane gayesi budur. Hevesinizi doğru yönlendirin.
İyi çalışmalar.