Kendimi Nasıl Geliştiririm?

'GÖKKURT

Junior Hunter
10 Şub 2019
344
3
222
Hangi alan ? Önce hedef belirle sonra forum hedefine varmak için yeterli bilgi birikimine sahip yardımcı olacaktır ... İyi Forumlar ...
 

Tyrone

Uzman üye
30 Eyl 2017
1,337
24
617
Kamino
Merhaba,Tavsiye ettiğim ilk şey, kendinize bir hedef belirlemek olacaktır. Hangi alanda ilerlemek istediğinizi ve neyi öğrenmek istediğinizi belirleyin. Bu, size doğru yolu gösterecek ve çalışmalarınızı daha verimli hale getirecektir.
 

Baymünke

Yeni üye
18 Ara 2022
36
6
Turan
Aramıza Hoş geldin, Forumdaki konuları okuyarak kendini geliştirebilirsin. Ayrıca Timlere ve klüplere katılabilirsin.
İyi forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.