Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Oyuncu Minecraft Serverinde Minecraft Oynarken Millete Puan Bugu Diyerek TRojan Yolluyor ve Engel Olmak İstiyorum Bu Duruma Bu Trojandan İp i Bulunabilinirmi
Artık Biraz Akıllı Olun.1 MBPS Upload Hızıyla Türkiye'de DDoS Atılmaz.Bunu Kafaya Takan Çok Çocuk Var.Güzel Bir Upload Hızın , VPS Veya VPN'en Yoksa IP Hiç Bir İşe Yaramaz Ve Evet Bulunabilir Ama O Trojanı Açman Lazım.
1 mbps internetin var oraya yarısından coğu gidiyor eğer bu kadar ddos düşkünüysen vps ile yaparsın bu arada her ip adresi direk evin alt yapısına değil modemin alındığı yere gidenlerde var kabloları adam alt yapıdan çıkartır öyle kabloyu birleştirir küçük bir birleştirici oraya takar kabloları bağlar ve ip si bile belli olmaz yani bilmiyorum yani bir arkadaş DARKCOMET RAT FUCKER diye bir konu paylaşdı ona bakmanı öneririm 1 dakika bulayım dur
15-20 Ping Gider Bedava VPS Alın Daha İyi.Neyse Asıl Konumuz.Bir Sanal Makine Oluşturun.O Sanal Makinede Trojanı Açın Cmd ' ye netstat -n Yazın 192.168.1 Gibi Olmayan IP Adresine Benzeyen Bir Sayı Olursa O Onun IP Adresidir.Ama Bu RAT a Benzemiyor.VB Net İle Kullanılmış.Bir Dene İstersen RAT da Olabilir Keylogger'de
kardeşim şuanki yaptığın ahlaksızlık millete yap yap demeden önce çok az önem ve çaba sarf et başlık ahlaksızlık ve argo sözcük olmuş bunu pek doğru bulamadım