Kerimcan Durmaz'dan yeni skandal! Sosyal medya ayağa kalktı

'Rookie

Kıdemli Üye
1 Eki 2017
2,978
31
Sosyal medyadan sapkın paylaşımlar yaparak toplumun ahlakını bozan Kerimcan Durmaz, tepki çeken bir harekete daha imza attı. Dışarıya mecburiyetten çıkan yaşlı insanlarla dalga geçen Durmaz, “Çıkın dışarı, çıkın dışarı geberin hepiniz, hepiniz geberin! Fazlalığınız gebersin, biz devam edelim, gençler olarak… Defolun, geberin çıkın dışarı!” dedi. Yaşanan gelişme sonrası sapkın fenomen hakkında suç duyurusunda bulunuldu.



https://video.yeniakit.com.tr/kerimcan-durmazdan-yeni-skandal-sosyal-medya-vh1586468485.mp4


Sapkın paylaşımlarla gündeme gelen Kerimcan Durmaz, market alışverişine lüks aracıyla gittiği görüntüsünü sosyal medyadan paylaştı. Bu paylaşımında dışarıya mecburiyetten çıkan yaşlı insanlarla dalga geçti, bağırıp çağırdı. Kerimcan Durmaz, şaftı dağıttığı görüntüsünde, “Çıkın dışarı, çıkın dışarı geberin hepiniz, hepiniz geberin! Fazlalığınız gebersin, biz devam edelim, gençler olarak… Defolun, geberin çıkın dışarı!” dedi



Kerimcan Durmaz, lüks aracıyla alışverişe çıktığı görüntüsünü sosyal medyada paylaştı. Bu paylaşımdaki sözleri büyük tepki çekti. Kerimcan Durmaz otomobildeki görüntüsünde dışarıya mecburiyetten çıkan yaşlı insanlarla dalga geçti, bağırıp çağırdı Durmaz etrafa bakıp, "Bu insanlar niye sokakta, misal biri bana açıklaya bilir mi?" dedikten sonra "Çıkın dışarı hepiniz geberin!" diyerek büyük bir skandala imza attı.

Kerimcan Durmaz'ın söz konusu görüntüleri kısa sürede sosyal paylaşım sitesinde büyük tepki çekti.



"Bu sefer cezaevi yolu gözüktü sana"
Kerimcan Durmaz hakkında Twitter'dan "Bu sefer cezaevi yolu gözüktü sana... Mahkeme den aldığın ceza seni ıslah etmemiş belli ki... Allah seni bildiği gibi yapsın" ifadelerini kullanan Avukat Serdar Öktem suç duyurusunda .bulundu.



1586468657-6bab8b.png
 

Aragonk

Yeni üye
10 Nis 2020
0
0
Elinize emeğinize sağlık hocam. Sadece büyüklerimize değil herkese yapılmış bir saygısızlıktır !
 

JOKEREGP

Yeni üye
1 Mar 2020
6
1
Manisa
O kadar işin içinde bir de böyle vicdansız, insan bile diyemiyceğim varlıklar çıkıyor.Yazık.Manevi açıdan çok fakir dünyalara yeticek parası olsa neolcak
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.