Kesinlikle okuyun,bilinçsiz davranmayın!!

KiNg DJ

Katılımcı Üye
21 Eki 2012
588
1
29
KONYA
sene 2012 devir bilgasayar çağı artık.yeni zamanda yeni siteler ortaya çıktı.bunlar partnerdostum,kırmızıyol,sevgiland falan vb. siteler tamamen dolandırıcı sitelerdir.

size tam olarak anlatiyim.

órneğin:partner dostum

siteye üye oldunuz,fotonuzu koydunuz.2 gün hemen msj gelmeye başlıyor.karşında bir kız tabi agzın sulandı.kız deli gibi sana msj atıyo,ama sen mesaj atamıyosun standart üyesin.çakma kız SM yöntemiyle seni baştan çıkartıyo,gold üye olmaya karar verdin,parayı yatırdın dekontu yolladın gold üye oldun.hemen kıza mesaj atıyorsun,kız ortada yok,1 ay bekliyosun gene arayan soran yok!

gecmiş olsun tuzaga başarıyla düştünüz!

aman arkadaşlar bu işler tamamen düzmecedir,ve sizi kandırıp,paranızı alma derdindeler sakın bu tuzaga düşmeyin,böyle sitelerede üye olmayın,demedi demeyin!!!

yardımcı olduysam bir teşekkürü çok görme!!
 

jann

Katılımcı Üye
18 Eyl 2012
258
1
ankara
Bu tür sohbet ortamlarında bulunmam zaten üzerine para harcamak "öğrenci de ne arar la para" hiç. Fakat yararlı bilgi olmuş kardeş. Paylaşımlarının devamını dilerim...
 

KiNg DJ

Katılımcı Üye
21 Eki 2012
588
1
29
KONYA
Bu tür sohbet ortamlarında bulunmam zaten üzerine para harcamak "öğrenci de ne arar la para" hiç. Fakat yararlı bilgi olmuş kardeş. Paylaşımlarının devamını dilerim...



Aynen saol kardeşim.bilincsiz bir toplumdayız ve türk erkeği bu tuzaklara düşmeye çok meilli!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.