bu keylogger facebook hackleyebiliyormu ve kullanmanın ne tür bir tehlikesi var ayrıca bunu kullanmak suçmu kardeş
Evet Hackliyebilirsin face İllegal Kullanımda Bilişim Suçudur .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu keylogger facebook hackleyebiliyormu ve kullanmanın ne tür bir tehlikesi var ayrıca bunu kullanmak suçmu kardeş
son bir şey daha soracağım ben virüsü kurdum en son yerinde install diye bir şey açtı belgelerime ona tıklayınca hiçbir şey olmuyo program falan açmadı mail adıda istememişti kurarken bu sorunu nasıl düzeltebilirim
kardeş agustes keyloggeri seçtim kurulum falan her şey bitti gmailide ayarladım test maili gönderdim başarılı oldu ama şifre gelmedi nie gelmemiş olabilir![]()
selamlar
Benim içn Ftp'ye sorunsuz ve düzenli olarak logu göndermesi yeterli resim vs gerekli değil.
Hangisini önerirsiniz?
Darcoment Kullanıyorum genelde win8 de log gelmeme durumu olabiliyor.Darcoment , SpyNet .
Tum tarayicilari desteklemiyor stealler gibi degil yani loggerlar o yuzdendir
kardeşlerim en son sorum bu bu sefer gerçekten diğer herşey halloldu agustes keyloggeri indirdim ama ben bunu karşı pc ye atarken windows defender bile bunun virüs olduğunu algılayıp siliyor algılanmasını nasıl engelleyebilirim ve bir şey daha ben bu keyloggeri kullanırken şifrelerim başka bir hackerin mailine gitmemiştir değil mi ?
S3l4m kardeşim. Aguatesi önermşsin. Yine bu ardamax sürümümüdür ? AYRICA serial yada crack i konu içinde mevcutmudur Burd4. KOlay Gelsi/\/
S3l4m kardeşim. Aguatesi önermşsin. Yine bu ardamax sürümümüdür ? AYRICA serial yada crack i konu içinde mevcutmudur Burd4. KOlay Gelsi/\/
programı kurar kurmaz virüs programı sildi programı neden ?