Keylogger Server Nasıl Antivirüslerden Kaçar ?

Neyzen34

Üye
8 Eki 2013
240
0
Ankara
aynen kardeşim bu işte fudlama denir keylogger veya trojeni fudlarsa çoğu anti virüs programına yakalanmaz fudlayan programlarada cryepter denir cryepterleri ise UNDETECTED bölümünden bulabilirsin kardeşim
 

GSNiyazigs

Katılımcı Üye
16 Ara 2012
876
0
31
Türkiye-İstanbul
Kardeş ben uzman crypter filan denedim hiçbiri işe yaramıyo içeriği bozuluyor ve antiler yine yakalıyor,o yüzden crypterini kendin yaz derim

kardeşim çünkü patlıyolar bazı bu işe yeni başlayan arkadaşlar sayesinde bide nasıl yazılıyo özel crypter bir yerde anlatıyomusun yada detaylı anlatım enrden bulabilirim acaba
 

xkartal21

Kıdemli Üye
21 Eki 2012
3,267
0
Kastamonu
arkaşdalrında dediği gibi rat keylogger vb şeyleri crypter ile fudlayrak antilerden kaçırlabilrisn fakat bu esnada şu önemli crypter serverı bozmamamsına dikkat etmelısn yazma konusna gelınce %20 bılgım var genllıkle trojenlerle ugrastıgm ıcın :)
 

'AnKeBuT

Kıdemli Üye
31 Ocak 2013
4,365
7
Misyon!!!
Arkadaşların yazdıkları tüm yorumlarda doğruluk payı var kardeşim. En sağlıklı crypter elbette ki yazılım bilgin varsa serverinin özelliğine göre kodladığın kendi crypterindir. Ama yoksa UNDETECTED bölümüne bakmanı öneririm. İlla ki işine yarayacak bi crypter bulursun. Zaten paylaşılan crypterlerde hangi ratlarda keylogerlerde veya botnetlerde denendiği belirtilir. Sen de bu bilgilerden yola çıkarak sana en uygun olan crypteri kullanabilirsin. Tabi kullanımına da dikkat etmelisin ki uzuuuun bi süre rahatça kullanabilesin :)
 

ptna

Uzman üye
3 Nis 2013
1,698
1
Yalniz zor kdlama biliyor musun?istersen sana 5dk da bir crypter editlerim patlamaz(baskasina vermezsen) sayet bende 2 anti yakalayan var editledim sadece patlamiyo kimsede yok.
 

'AnKeBuT

Kıdemli Üye
31 Ocak 2013
4,365
7
Misyon!!!
Arkadaşlar bakın tekrar tekrar yineliyorum. Uzmanız tarafından onay verilmeyen crypterleri kullanmayın!!! Aksi halde oluşabilecek hiçbir şeyden THT ya da ÜDY sorumlu değildir!!!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.