Keylogger.

Twisp0w3r

Katılımcı Üye
4 Nis 2012
581
0
Gaziantep-Nizip Git Gel
Merhaba Arkadaşlar sizden Ricam Olacak Bir online oyun oynuyorum wep tabanlı ama reklam yapmamak için ismini söylemiyorum. Arkadaşlar Hemşirlik okuyorum dışarı cıkmıyorum tek zevkim o oyundu ve derslerim ama bir arkadaş oyunumun şifresini çaldı tekrardan vermiyor.
sizden ricam lütfen bana keylogger ve saglam fud verirseniz bnde ondan tekrardan oyunumu alacam
bana yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler arkadaşlar tekrardan.
 

Harmmy

Katılımcı Üye
1 Ocak 2012
579
2
Keylogger gibi yazılımların varlığından haberin varken nasıl çaldırıyorsun oynadığıın oyunu ayrıca,fud ve sağlam bir yazılım araman sadece oyununu geri almak için kullanmayacağını da düşündürüyor.

Yanlış anlaşılma olmasın kimse üzerine alınmasın "Haram Kursaktan indi mi Yıkamayağı Şey yoktur.", "Kimse kimsenin hakkına gasp etmesin." o yazılımlar gerçekten ihtiyaç duyulduğu zaman kullanılmamalı kötü amaçlar için değil..
 

Harmmy

Katılımcı Üye
1 Ocak 2012
579
2
Merhaba Keylogerden Çalmadı Çünkü Vizelerim Var diye ona verdim ilgilensin diye ama vizelerim bitti bugun girdigimden şifrem yanlıştı. bende herkezi kendimgibi sandım samimiyetine inandım.

verdiğiniz kişi görüştüğünüz biri gibi görünüyor, kendisi ile tekrar iletişime geçip yeni şifreyi isteyin yine vermez ise konuşma kaydı ile birlikte savcılığa gideceğinizi yaptıgının bir suç olduğunu belirtin.

ya da

oyun hala sizin mailinizin üzerine kayıtlı ise yeni şifre isteğinde bulunup geri alabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.