arkadaşlar lethal keyloger de bir tane server oluşturdum ancak bu dosya exe olduğu için direk karşıya gönderemiyorum bu yüzden rar yapıp gönderdim bir sorun çıkar mı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar lethal keyloger de bir tane server oluşturdum ancak bu dosya exe olduğu için direk karşıya gönderemiyorum bu yüzden rar yapıp gönderdim bir sorun çıkar mı acaba?
exe yapıp göndremedin rarı nasıl yedirecen.
Ben counter strike duvardan görme olarak tanıttım exeyi rarın içine bi kaç tanıtıcı resim attım google amcadan bulduğum program resimlerinden bide duvar gözükmeyen resim attım içine birazda yorum yazdım ben bile inandım yalanımaalan alıyo
Pusu kardeşimin keyloggerı baya işime yaradı
valla rar şeklinde yedirdim ve bir sorun çıkmadı.ancak lethal de arkadaşın dediği gibi loglar biraz hatalı.
Eslogger'ı zaten ben upload ettimEvilloggerden çok farklı , çok iyidir , bir dene istersen .
http://www.turkhackteam.net/bilgisayar-guvenligi/570117-eslogger-v0-5-kendim-videolu-anlattim.html
yollarsın tabikide benim merak ettiğim server i usb yoluyla karşı tarafa mesela bir oyunun içinde yollarsak çalışır mı?