Kilo alma ve kas geliştirme programı

DarkNESS90

Üye
23 Ocak 2019
131
8
dust_2
Selamlar sevgiler herkese.Kas gelişimi hakkında konu açtım.Bazı yardımlara ihtiyacım olucak.Arkadaşlar sorularım şunlar ;


1 : Nasıl kilo alabilirim ?

2 : 54 kiloyum ve nasıl bir program uygulamalıyım ? (evde)

3 : Cici bebe faydalı mı ?

4 : Program varsa özelden atabilir misiniz ?



bu kadar :)
 

"Kayra

Uzman üye
10 Ara 2017
1,666
214
AK-47
Merhaba İyi Forumlar
1 = Önce Bir Diyetisyene Görünüp beslenme Listesi Almanı ve Vücüdünda Eksik Olan Vitaminleri Temin etmeni Öneriyorum

2= Uygulanan Diyet Ve protein Takviysinden Sonra Vücüdünü Makinelerle Açman Gerekir Bunun İçinde 1 Ay Spor salonuna Yazılmanı öneririm Mekanik Vücüd Açılı Evde Mümkün Değildir

3= cici bebe sütle tüketildiği Takdirde Yükesk protein içermekte Evet faydalıdır :)

4=Bir kimsenin çalışma programını almanı önermem herkezin kendine göre vücüd direnci ve ona göre çalışma porgramı vardır onun yerine klasik ev sporlarını yapmanı öneririm Google play de ve googlede basit ev çalışma programları vardır :)
 

0x762

Emektar
4 Nis 2016
38,360
45
Selamlar sevgiler herkese.Kas gelişimi hakkında konu açtım.Bazı yardımlara ihtiyacım olucak.Arkadaşlar sorularım şunlar ;


1 : Nasıl kilo alabilirim ?

2 : 54 kiloyum ve nasıl bir program uygulamalıyım ? (evde)

3 : Cici bebe faydalı mı ?

4 : Program varsa özelden atabilir misiniz ?



bu kadar :)

İhtiyacın olan kaloriden fazla yersen kilo alırsın. Kalori hesabı nasıl yapılır bunları YouTube da bulunan fitness kanallarından araştırabilirsin.

Hakan fitness adında bir kanal vardı. Kapanmadiysa o kanalın videolarından faydalanabilirsin. Emin ol sana çok katkısı olacak. Ev imkanlarinda yapabileceğinin en iyisini yaptırıyor .

Cici bebe başlangıçta etkisi olur ama içeriğinin şekerden oluştuğunu unutma. Sana tavsiyem princ, princ patlağı, patates gibi yüksek kalorili düşük şeker oranına sahip hızlı sindirilen gıdalar tüketmen.

Eğer çok düzenli bir beslenme programin varsa ek takviye kullanmaya gerek yok. Ek olarak kan testi yaptırıp vitamin eksikliği vs varsa onunda önlemini almanı tavsiye ederim.

Ne kadar yersen o kadar büyürsün.
 

ratio

Kıdemli Üye
6 Tem 2013
2,456
6
Turk
Özelden attım buradan da atayım birinin işine yarar belki;


Kas gelişimi üç şeye bağlıdır.
1-Antrenmanınız yeterince ağır mıydı?
2-Antrenmanda yaptığınız her şey kaslarınızdaki mikrofibrilleri yırtar, yırtırmalar sonucu proteinler gelir ve oraları onarır. Sonuç daha fazla kasınız olur veya kaslarınız büyür diyebiliriz.
YANİ YETERLİ PROTEİNİ ALDINIZ MI?
3- Dinlenme, bildiğiniz gibi siz bir robot değilsiniz dinlenmek zorundasınız. Örn. gece uykusu inanılmaz önemlidir.

uzun süredir spor ile ilgileniyorum özelden yardımcı olabilirim. Yeni başladıysan full body çalışabilirsin, internette sayısız program var. İstediğini yapabilirsin yukarıdaki kurallara uyduğun sürece ve programında her kasını çalıştırdığından emin olduğun sürece güzel sonuçlar alacaksın. Düzenli ol. Programlı ol.

Tüyo: Ayrıca supplement kullanarak daha hızlı gelişebilirsin çünkü diyet uyguladığımızda belirli miktarda alabildiğimiz şeyler var. Bunları supplementler ile daha kolayca alabiliyoruz.
Edit: Tüyo2: Şekerden uzak durun, proteinler kadar yağlar ve karbonhidratların alımı da çok önemlidir. İnternette vücut tipinize ve çalışma şeklinize göre ne kadar almanız gerektiğini yaklaşık hesaplayabilirsiniz.
Tüyo3: Ağırlıklarla ağır çalışmanızı öneririm. Bu yönden bir salona gitmeniz faydalı olabilir.

Boş hocalara veya internette satılan boş programlara paranızı baymayınız pişman olursunuz.
NOT: Cicibebe ile kilo almak mantıklı değildir amacımız zaten kas kütlemizi arttırarak kilo almak. Şeker ve türevleri zararlı zaten vücut için tüketiyor muyuz, tüketiyoruz ama nasıl bir şey amaçladığınıza bağlı. Yine de cicibebe yerine aynı içerikte şeyler var internette ararsanız şekersiz.


İyi forumlar...
 

MrXCyberQ

Uzman üye
17 May 2019
1,412
10
hocam ben diyetisyene gitmiştim istersen sana özelden kilo alma tavsiyeleri verebilirim.
 

C432

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
602
0
Cici bebe faydalı diyen arkadaşlar olmuş içinde fazla miktarda yağ ve şeker bulunuyor şeker testesteron seviyeni düşürür icinde bulunan yağda günlük alıçağın yağdan fazla oluyor buda vücudunun yağ ile kütlelenmesine yol açıyor unutma sen estetik bir vücut istiyorsun yağlı yumuşak vücut istemiyorsun.

Ağır ve yoğun egzersizle zaten kilo alıcaksındır ayrıca kafana göre program yapmamalısın hacim programı yapmalısın şuan vücudun çılız ve çelimsiz.

Özele Gelirsen Yardımcı Olabilirim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.