Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar, Önceki şifrede bir sorun olabilir Ağ şifresi+ağ adını değiştirin bağlanmanızı umuyorum.
Ağ benim üzerime değil malesef uzakta
O Zaman Şifreyi değiştirmişlerdir. Başka Telefondan O ağa bağlanıyormu? o şifreyi tekrar o telefonda denermisiniz?
Bilgisayardan şuan bağlanıyorum / Öbür telefondan bağlanıyorum / tabletten bağlanıyorum

Denemiştim ip değiştirdim yazıyor reis konuda oda olmadı malesefSon Olarak Şunları Deneyiniz;
Bağlanacağınız wifi isminin üzerine gelin. Uzun süre basılı tutun bazı cihazlarda sadece bir dokunma yeterlidir. Karşınıza gelecek ekranda yukarıdaki resimde görüldüğü geliştirici seçenekleri'ni aktif ediyoruz. Proxy ve IPv4 ayarları şeklinde iki seçenek çıkacak. Bizim ilgileneceğimiz IPv4 olacak. Bu kısımdakı DHCP yazan yere tikliyoruz ve karsimiza iki scenek geliyor DHCP ve Statik. Biz statik'i seçiyoruz. Daha sonra aşağıda birkaç ayar çıkacak. (İp adresi, geçit, dns1 ve dns2 vb.)
Daha sonra o kutucuklarda yazan rakamların aynisini yaziyoruz. Örneğin ip adresi kısmında soluk renklerle 168.197.1.1 yaziyorsa bunun aynisini oraya yazın ve ayni islemi diğer kutucular içinde yapın. Yani orada ne yaziyorsa aynisinı tekrar yazın.
Daha sonra üst tarafa çıkıp wifi şifresinide yazıyoruz ve wifi kimlik doğrulama sorunu'nü çözmüş oluyoruz. Eğer Hala Bağlanmıyorsa Geçmiş Olsun
Denemiştim ip değiştirdim yazıyor reis konuda oda olmadı malesef