Kimse anlamasın beni

CyberBlade

Katılımcı Üye
6 Tem 2006
962
15
İstanbul
Kimseler anlamasin beni!

Zuleyha'nin zindaninda Yusuf anlasin*

Leyla'nin collerinde Mecnun anlasin*

Sirin'in daglarinda Ferhat anlasin*

Asli'nin yureginde Kerem anlasin*

Sen anla!

Ask ayriliga dustugunden beri kazanilmis sinavlari gormeyen benligimiz*kaybolmus asklarin izinde sarsintili yuruyusler yapiyor.pencereleri perdeleri cekereksokaklari yalnizlastiran insan*ask adini verdigi kendi yalnizliginin derin kuyularinda uzanacak elleri bekleyen caresizlige teslim olurken*iceride soludugu hava*kendini esir ettigi dort duvar ve masasinin uzerinde su vermeye bile gerek duymayacaginaylondan suni ciceklerlegunbegun solgunlasip*baharlarda kendine gulumseyen papatyalardan da mahrum kaliyor.her yitirilen sevdanin ardinda derinlesen bosluk girdabinda aci cekenmasum duygular*yeni bir gunu aydinlatacak kizil bir gunesin getirecegiyeni mujdelerinde olmadigini dusunuyor.arabesk fanteziler uzerineacili hayatlar kurgulayan genclik*cozum bulmak yerinesorunlarini daha da kalabaliklastiriyor.hem de mutsuzlastikca*mutlu oldugunu zannederekbuyuk bir yanilgi batakligina saplaniyor.

Ask yitik*yitirilen benlik*aci cekense hep hayat oluyor.oysa ben aski*seslerden bir ses degil;butun sesleri susturan bir ciglik yapmak icin ariyorum.onu bulana kadar bu kalabalik sokaklarda payima sessizligin dustugune inaniyorum.sen de inan!:(
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.