Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer herşeyini öğrenmek istiyorsan sanırım 2-3 ay gibi bir süreyi gözden çıkartmalısın ama ben sadece ana konu başlıklarını öğrenmek istiyorum dersen. 1 Ay gibi bir sürede normal siteler açabilirsin. Sonra yavaş yavaş kendini geliştirirsin.
ne kadar sürede yanlış soru html yi acaba nasıl daha uzun süre kafamda tutabilirim ?
html öğrenmek en fazla 2 bilemedin 3 saatini alır bunun için gerekli dökümanlar buradada youtube dede var ama çok pratik yapman lazım yoksa hemen unuturusun
DarkNesSsSs'in dediğine bende hak veriyorum. Çünkü ben orda sıkı bi eğitim almaz ise kendini yavaş yavaş geliştirebileceğini söylemiştim. Buda unuttabileceğin anlamına geliyor...
2- 3 Ay sürer bazi videoları izle ve kendine Bedava-Sitem'den bir site aç bedavaya. Burda HTML'dilinde kendini kolayca geliştirebilirsin. Ben böyle öğrenmiştim...
Kişinin kafasına bağlı eğer benim gibi ezberin kuvvetliyse 1 ay fakat ezberim zor kenara yazarım dersen 2 3 ay gözden çıkart aralarda okulun varsa onu da koy 4 5 ay olur.