Kişisel instagram hesabım taklit atılarak kapatıldı

Mehmetcandemirx

Yeni üye
1 Şub 2019
6
0
Merhabalar bugün sabah saatlerinde profilime girerken cihazdan çıkıs yapıldı dedi tekrar girş yapmak istediğimde hesabınız başka birini taklit ettiği için kapatıldı yazısını gördüm bize bildirin formuna tıkladığımda hesabımla alakalı eksiksiz bilgileri doldurduğuma rağmen üzgünüz sorun oluştu dedi formu göndermedi ve formların genelleme bulduklarımda hepsinde aynı hatayı aldım bana yardımcı olabilcecek var mı facebook gruplarından kapanan hesaplar açılır diye bir yazı gördüm adam baya ayak yaptı istediği ücreti attım engelledi bu ikinci dolandırılma mevzum sizlerden olumlu veya olumsuz geri dönüş istiyorum iyi günler
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

newuserx

Üye
19 Haz 2020
97
0
Dostum öncelikle mesajlaşma kurallarını öğrenmen lazım

Ve sorunuuna gelirsek EGM ye bildirebilirsin
 

tesb1h

Katılımcı Üye
6 Ocak 2016
857
0
Instagram kullanici adını siler misin yasak
Facebook business kullanarak açabilirsin YouTube da falan videoları var o ücret alarak açanlarda bu şekilde açıyor
Instagrama normal e posta atarak açmayı deneyebilirsin
Ücretli açanlar var fakat dolandırıcı da çok :)
 

GhostRoot

Üye
26 Şub 2014
197
0
Kapanmaması için instagram profil fotoğrafınıza logo koyabilirsiniz ve yüzünüz belli olmaması lazım
 

hasancok

Üye
13 Ocak 2019
170
6
İstanbul
öncelikle boş bir konu ikincisi instagramda hesapların kapanmasını istemiyorsan işletme profiline geçebilirsin. ayrıca kapanan hesabı media harici hiç bir şey şuan açmıyor. tek bir yol var eski case varsa eger bu şekilde açabilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.