Klasör Etrafına Neon Işıklar Yapın

delima

Üye
23 Eki 2009
196
0
Klasör Etrafına Neon Işıklar Yapın (resimli Anlatım) Delima
Klasörlerinizin etrafına neon ışıklar istemek ve bu görsellikten yararlanmak isterseniz tam size göre bir paylaşım..

Sağ tıkladığınızda ister araç kutusuna olsun, ister klasör etrafına olsun, kenarları görünen herşeye istediğiniz renkte neon ışıktan çerçeve yapabileceğiniz hoş ve küçük bir program..

wol_error.gif
Resimi büyütmek için buraya tıklayın
res1j.jpg


res2.jpg


Disable aktif iken neon ışık çalışmaz.

res3.jpg


Setting ayarlarından istediginiz gibi özelleştirebilirsiniz renk değiştirebilir ,ışık boyutunu ,çerçevenin saydamlığını ayarlayabilirsiniz.

res4h.jpg


Bazı Örnekler:

res5n.jpg


wol_error.gif
Resimi büyütmek için buraya tıklayın
res6.jpg


Programı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

https://tik.lat/xqo94
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.