|Klavye Mouse HK. Yardim (Her yoruma tesekkur)

NumL0ck

Üye
30 Ocak 2013
211
1
Arkadaslar pcmde bir ariza olustu . Klavye ve fare zaten baya kotuydu yenisini aldim. Simdi pcyi acarken normal olarak baslat vs. Vs soruyor klavye oluyor. Sonra baslangic onarmada ise fare hareket ediyor . Pc acildiginda klavyeden tik yok. Ama fareni isigi genede yaniyor... acilmadan once her 2side calisiyor.. ama pc aciliyor kendine geliyor felan calismiyor . Sorunu cozen arkadasin usenmeden tum konularina yorumlarina tesekkur edicem ve || durumu guncelleyene tesekkur edicem. Guncel tutunuz.. cok acil yardim gerek.. biostanda ise yaramadi sonra eski ayarlara donusturdun f7den y basip ciktim. Bende tablette giriyom sua klavye fareyi ona taktim . Ama ingilizce klavye .s yardim pls !
 
30 Mar 2013
54
0
İzmir
Dostum Usb çıkışlarında statikleşme olmuş olabilir ondanda yapar.. Teknik alet bunlar her an herşey olabilir bunun hacker'lıkla alakası yok..! Site hacklemekle mouse çalışmaması aynı kefeye koyulmaz
KOLAY GELSİN..
 

canyesil12

Üye
15 Eyl 2012
173
0
Server yemiş olabilir mi acaba ? Bilgisayar açıldığnda oluyomuş . Eğer Sağlam bi server yemişsen herşey yapabilir . Ama serverdende olacağını sanmıyorum genede söyleyeyim dedim .
 

dusau

Yeni üye
23 Ocak 2012
34
0
güvenli modda açıpta çalışıyor mu denediniz mi ?
En olmadı çalışan bir mouse bulup, Yeni aldığınız mouse ve klayveyenin driverlarını kurun.
 

safa1998

Katılımcı Üye
10 Eyl 2012
630
0
Kayseri
pc yi aç.açılırken pc nin güç kablosunu çek.çekerken elin pc nin açılış düğmesinde olsun.çektikten hemen sonra 5 6 defa hızlı hızlı bas düğmeye.pc nin statik enerjisini alır bu hareket.öyle dene bi.bende olmuştu.kolay gelsin...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.