Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biraz daha detaylı anlat ne oluyordaŞacma sapan tuslara basma olayı tüm cihazlarımda oluyor. Önce bilgisayarımda sonra laptobumda sonra telefonuma kadar geldi bu olay ben mi kafayı yiyorum yoksa gerçekten saldırı falan mı var ağ üzerinden? Solucan virüsü olabilir mi?
biraz daha detaylı anlat ne oluyorda
laptobumda telefonda bu durum aynı olamaz bunun tek bir seyi vardır virüs yemis olabilirsin ağdan yayılan virüsler var bence bi güzel format at birine at bakalım ve test et bidaha olcakmıÏ harfine basarken bu simge çıkıyor c ye ya da sayıları yazarken -+-+_+_+3+ gibi tuşlara basmisim gibi yapıyor ama tüm cihazlarda böyle oluyor önceden de konu açtım donanımsal sorunlar falan diyorlar da alakası yok yanio tüm cihazlarım mi bozuk?
Format attım laptobumu bir kaç gün sonra yeniden başladı.laptobumda telefonda bu durum aynı olamaz bunun tek bir seyi vardır virüs yemis olabilirsin ağdan yayılan virüsler var bence bi güzel format at birine at bakalım ve test et bidaha olcakmı