Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerOnaylandı,
Eline sağlık.
Teşekkürler
Eline sağlık
TeşekkürlerEllerine sağlık
web sitesine hiçbir şekilde zarar vermiyoruz sadece shell atıp yetki yükseltiriz(root oluruz) hiçbir şekilde sitenin dosyasına zarar vermeden indexi değiştiriyoruz zaten siteye girdiysen index düzelmiş çünkü adamın yapması gerek o dizine ait bilgisayar ya da benim gibi shell atıp basit bir php koduyla tekrardan indexini aktif hale getirmek bunda zor birşey yok ve adamda düzeltmiş indexi web sitesinin dosyalarını silsen site çalışırmıydı hayır düzeltilemiyecek birşey değil deface dedim zaten adı üstünde web sitesinde anasayfa tahribatı demek zaten adamda düzeltmiş sorun yok ben zone aldım işlem bitti
çok şey yazmışsın iyi güzel hoş da hiç biri cevap değil yaweb sitesine hiçbir şekilde zarar vermiyoruz sadece shell atıp yetki yükseltiriz(root oluruz) hiçbir şekilde sitenin dosyasına zarar vermeden indexi değiştiriyoruz zaten siteye girdiysen index düzelmiş çünkü adamın yapması gerek o dizine ait bilgisayar ya da benim gibi shell atıp basit bir php koduyla tekrardan indexini aktif hale getirmek bunda zor birşey yok ve adamda düzeltmiş indexi web sitesinin dosyalarını silsen site çalışırmıydı hayır düzeltilemiyecek birşey değil deface dedim zaten adı üstünde web sitesinde anasayfa tahribatı demek zaten adamda düzeltmiş sorun yok ben zone aldım işlem bitti
tamam sen cevabını kendin düşün ben sana cevabını verdim beklediğin bu değilse sorunun bir anlamıda yoktur boşuna konuyu meşgul etme üstte cevabını verdim münakaşa yapmayalımçok şey yazmışsın iyi güzel hoş da hiç biri cevap değil ya
bir şey yapmıyoruz zaten canım ayrıca beklediğim cevapla sorunun anlamının alakası ne sorduğum soruya yönelik bir cevap vermiyorsun ki sen zarar vermedim diyorsun sadecetamam sen cevabını kendin düşün ben sana cevabını verdim beklediğin bu değilse sorunun bir anlamıda yoktur boşuna konuyu meşgul etme üstte cevabını verdim münakaşa yapmayalım
Eline sağlık
Eline saglik
niye derken sorguladınız zannettim kusura bakmayın ve uzatmayınbir şey yapmıyoruz zaten canım ayrıca beklediğim cevapla sorunun anlamının alakası ne sorduğum soruya yönelik bir cevap vermiyorsun ki sen zarar vermedim diyorsun sadece
TeşekkürlerEline sağlık
Hangi açıkla hackledin ?
Eline sağlık
TeşekkürlerEline saglik
TeşekkürlerEline sağlık