Kodlab Hacking kitabı almayı düşünüyorum [İçeri]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertkancelik

Uzman üye
27 Nis 2014
1,070
3
Bursa
Herkese merhaba iyi forumlar 2 adet sorum olucak

1.si sizce bu kitabı almalımıyım ?
2.si bu kitabın içerisinde neler vardır yani hacking tamam hoş güzelde içeriği nasıl merak ediyorum

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
 

aslanmax75

Uzman üye
19 Nis 2014
1,477
120
Cyber Space
Okuyarark hacker olunmaz ayrıca hacker olman için programlama dillerini öğrenmen lazım bu işe yıllarını veren kişiler bile hacker olamadı 1 kitap ile hacker olunurmu :)
 
22 Haz 2015
173
0
İSTANBUL
Kitap bende var. Saldırıdan çok Savunmayı anlatıyor. Okudumda. DDOS nasıl atılır nasıl engellenir vesaire. Hamza adlı yazarımız programlar vermiş kitapta. ThT den daha çok yararlanırsın boşuna paranı verme. Yazılım kitabı al bişeyler kaparsın. Ben pişmanım aldığıma
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.