Gece saçlarım kadar uzun yinede sabaha yetiştimİçime yapılan onca baskının şaşkınlığında yinede direnebilmişimBen Esen özür dilerim rüzgarla geldiğim için acele gelmişimYanana varana kadar biçok vesveseden geçtimİki yüz sahibi binlerce insanla arkadaşlık ettimBöyle uyanık kaldım böyle savaşabildim belki deHangimiz ölümü seçer gidenden vazgeçerdeBedduacı değilim hayata bu bi bubi tuzağıUlaştı çığlık uzağa yağmur güler sema ağlar halimeMerhamettn doğdu rahmet haineGördü hali küçük alime düşündü tek bir hamledeKöpek olduğunu biliyordum daBu kadar çabuk ısıracağını bilmiyordumEn âLâ köpeğin sen olduğunu bilmiyordum..Tuttuğun yoLun ateşi çıkacağını sezmiyordumKör olmuştun önünü görmüyordun..Sormaa , zor soruları bilmemAlalade bir insanın dediğine gelmemFevkaladenin fevkine vardım daldım, daldım , daldım..Geç bu eziyeti , geç sen..Sen sensen ben de benim herkes kendine kurbanKendimi ben saldım , saldım , saldım ..Kurtulamasaydı İbrahim ateşten canımı terkederdimÇıkamasaydı Yusuf kuyudan boğula boğula can verirdimKim bana yansın ağlasın?Dert adamdan başka mahlukatta olmazAnalt KoLo , ağlasın , ağlasın ..Gücümü toplamışken kalkıp gideyim..Akılda baştan gitti bu ne aşk , bu ne iş , bu ne dert iş imişHerkes Külhan beyi birbirine girmişBu tutmuş , kesmiş , bu yemiş , sindirmişHergün ayrı bir zindanda suskunumSense canına aşık alnım ateşlendi sardı içimi sarmaşıkKaç yılım varsa koydum ortaya sende gör artıkTuttuk ikiye ayrıldık kimler zındık kim sıddıkBulanık bakışım altında tenimin rengi deperttiHayat çekti bir kolumdan beni de beşikten kerttiBakışlarım sertti evet oncağazım mertti..Kolera bir kadın değildi baştan aşşağı dertti..Sormaa , zor soruları bilmemAlalade bir insanın dediğine gelmemFevkaladenin fevkine vardım daldım, daldım , daldım..Geç bu eziyeti , geç sen..Sen sensen ben de benim herkes kendine kurbanKendimi ben saldım , saldım , saldım ..