Komik ama yardım gerekiyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RaxiD

Kıdemli Üye
10 Haz 2010
3,954
7
127.0.0.1
Arkadaşlar bilgisayarımın ekran yenileme hızı maxsimum kaç olur dedim 100 yaptım taşıdı sonra 200 yaptım şimdi bilgisayarı açıyorum ekran gelmiyor.Ağ destekli güvenli moddan girdim nasıl ayarlayabilirim ? "Geri yükle & format at & fişleri kurcala demeyin"
 

IISpYKiilErII

Katılımcı Üye
15 Ağu 2009
559
0
55
Eğer ana kartında ekran girişi varsa yani onboard girişi ekran kartını sök driver ı sil ekran kartını bastan tak ve driver ı yükle kolay gelsin
 

0x00

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Ocak 2011
7,959
8
güvenli modda açıp, program ekle kaldırdan ekran kartı sürücüsünü kaldırmayı dene. bi an mantıklı geldi.

( ekran kartı sürüsünü kaldırdığın için yenileme hızı oldukça düşecektir. daha sonra sürücüyü tekrar yüklersen sorunun çözülebilir. sadece öneri. garantisi yok :D)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.