Bugun Bir Arkadaş Yardım İstedi Ona Yardımcı Olurken Farkettim Normaldeki Gozuken Konu Sayısı
Profiline Girip Konulara Baktigimizda İse
Bu Mesaj Gelmektedir. Yani Forumda Konusu Bulunamamakta ,
İyi Forumlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burda yapmayın bare be arkadaşım ayıp değil mi !
Konu Günceldir. 2 De BuldumNeo34 Normalde 41 Konusu Mevcutken 800 Lerde Gozukuyor
http://www.turkhackteam.net/search.php?searchid=4601026
saydın mı ?![]()
Veri tabanından kaynaklanan bir sorunu göstermektedir.
Bu sorunu Black-Box veya Elazığlı168 adlı yönetim kuruluna iletirseniz sorunu düzeltirler.
Onlar Cözsunler Diye Konu Açtık Zaten![]()
Konu açmak yerine neden özel mesajlaşma sistemini kullanmıyorsun canım kardeşim hem görüntü kirliliği yapmamış olursun hemde yönetimin işini kolaylaştırmış olursun ve hemde konu sayın gereksiz yere artmamış olur ve kullanıcılar gereksiz yere post kasmamış olur hayır yani senin iyiliğin için konuşuyorum.![]()
Forumda Milyonlarca Kirli Konu Varken Benimkimi Goze Çapti
Ayrıca Özel Mesaj Atsan Dikkat Edip Okumazlar Emin Ol Adminlere Mesaj Atamassın Co-Admine Atabilirsin Onlarinda İşi Cok Bakamazlar Böyle Konu Açarsam Korgeneral'i Görse Bile Forum Dişinda İletişim Kurup Konuyu İleri Taşirlar.
Forum Hakkında gibi bir kategöride olduğu için genelde bu bölümde duyurular yazılır bu yüzden bende yeni bir duyuru beyan edilmiş mi diye bakayım dedim ve senin konunu görünce fikirlerim ve düşüncelerimi sundum beni yanlış anlamanı istemem
Administratörler mesaj atınca geri dönüş yapmazlar bu doğru ama Elazığlı168 dönüş yapacağını umut ediyorum.
Black-Box, INFeRNaL, SaMuRai ve NightWolf yöneticilerine mesaj atabilirsin okuduklarına eminim.
Eğer geri dönüş sağlanmazsa Süper Moderatör ile iletişime geç onlar kesinlikle yazacaklardır sana
Ben İşimi BilirimTeşekkkürler
Ben İşimi BilirimTeşekkkürler
Özel mesajlarda mesajlaştığın kişinin konu sayısı bölümünde sizin kendi konu sayınız yazar yani bir hata yok normal mesajlarında baktığınızda gerçek konu sayısını görürsünüz
Zaten Ö.M Oluyor Ama Sonuçta Hata Sayilir . Postlarda Hata Yok Zaten Ö.m Gozukuyor Ama Ufak Sorun Bile İlerde Büyük Sorun Olabilir.