Arkadaşlar Karşı taraf tuzak linkleri gibi linklere basmıyor çünkü biliyor
Uzaktan Kişinin konumunu nasıl tespit edebilirim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nereden atıcan karşı taraf telmiArkadaşlar Karşı taraf tuzak linkleri gibi linklere basmıyor çünkü biliyor
Linki kısaltıp yollayabilirsin.Arkadaşlar Karşı taraf tuzak linkleri gibi linklere basmıyor çünkü biliyor
baska yontem varmıLinki kısaltıp yollayabilirsin.
Sosyal Mühendislikle konum atmasını sağlayabilirsin aynı şey linkler için de geçerli.baska yontem varmı
Evet telefon kullanıyor kötu bişe için değil Konuk tespitinereden atıcan karşı taraf telmi
Dostum Zaten hiç bir bilgim olmadiği için yazdım Bilgim olsa yardımı isterdimBu tür hack işlemleri için çoğunlukla sosyal mühendislik gerekir. Peki siz sosyal mühendislik olmadan (linke tıklamıyor diyorsunuz) bunun mümkün olmasını nasıl düşünüyorsunuz öyle bir yöntemi bizde bilmek isteriz.
EDİT : Ha sosyal mühendislikle uğraşırım diyorsanız önerebileceğim tool "seeker". Denedim yaklaşık 20-30 mt yanıltıyor . Bu harika bir sayı
Tool seeker tam olarak nedirDostum Zaten hiç bir bilgim olmadiği için yazdım Bilgim olsa yardımı isterdim