Seni kandırmış deden kusura bakma ama 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden Sana bir tavsiye oraya bence hiç gitme..! :RpS_thumbdn:Arkadaşlar, rahmetli dedemle bir gün otururken haberlerde bir ruh olayı çıkmıştı. Dedemde o an dediki bu adam bundan korktuysa, benim yaşadığımı yaşasaydı kalpten giderdi. Bende çok meraklı biri olduğum için hemen dedeme sen ne yaşadın diye sordum. Dedem başladı anlatmaya, "Ben senin yaşındayken, köyde bir düğün vardı (15 yaşındayım). Köyün küçükleri ile buluşup, biraz köyün dışına çıktık kimseye haber vermeden. Köyümüzün yanında bir dağ vardı ve o dağa kimse gitmezmiş, nedeninide söylemezmiş kimse. 5-6 kişi o dağa gittik ve köyden bayağı bi uzaktaydık. Dağın öteki tarafından davul-zurna sesleri geliyordu, ama köyden o kadar uzaktık ki davul-zurna seslerinin gelmezi mümkün değildi. Davul-zurna seslerini merak ettik ve dağın öteki tarafına gittik. Ses gittikçe yükseldikçe, yaklaştığımızı fark ettik. Hepimiz yere eğilerek bakmaya çalışıyorduk, bembeyaz şeyleri oynarken gördük. Hepimiz korktuk ve bağırmaya başladık, ses kesildi ve beyaz şeyler kayıp oldu. Köye döndüğümüzde hocaya ne olabileceğini sorduk, hoca ise üç harflilerin düğününe denk geldiğimizi söyledi. Hakan, yavrum sen oraya asla gitme." dedi dedem ve o an yine bi korku sardı dedemi.
Arkadaşlar, ben bu yaz köyün tüm gençleri ile oraya gidicem, kafaya koydum. Ben öyle herşeyden korkacak bi insan değilim, görürsem resim çeker THT'ye koyarımuah
Arkadaşlar, rahmetli dedemle bir gün otururken haberlerde bir ruh olayı çıkmıştı. Dedemde o an dediki bu adam bundan korktuysa, benim yaşadığımı yaşasaydı kalpten giderdi. Bende çok meraklı biri olduğum için hemen dedeme sen ne yaşadın diye sordum. Dedem başladı anlatmaya, "Ben senin yaşındayken, köyde bir düğün vardı (15 yaşındayım). Köyün küçükleri ile buluşup, biraz köyün dışına çıktık kimseye haber vermeden. Köyümüzün yanında bir dağ vardı ve o dağa kimse gitmezmiş, nedeninide söylemezmiş kimse. 5-6 kişi o dağa gittik ve köyden bayağı bi uzaktaydık. Dağın öteki tarafından davul-zurna sesleri geliyordu, ama köyden o kadar uzaktık ki davul-zurna seslerinin gelmezi mümkün değildi. Davul-zurna seslerini merak ettik ve dağın öteki tarafına gittik. Ses gittikçe yükseldikçe, yaklaştığımızı fark ettik. Hepimiz yere eğilerek bakmaya çalışıyorduk, bembeyaz şeyleri oynarken gördük. Hepimiz korktuk ve bağırmaya başladık, ses kesildi ve beyaz şeyler kayıp oldu. Köye döndüğümüzde hocaya ne olabileceğini sorduk, hoca ise üç harflilerin düğününe denk geldiğimizi söyledi. Hakan, yavrum sen oraya asla gitme." dedi dedem ve o an yine bi korku sardı dedemi.
Arkadaşlar, ben bu yaz köyün tüm gençleri ile oraya gidicem, kafaya koydum. Ben öyle herşeyden korkacak bi insan değilim, görürsem resim çeker THT'ye koyarımuah
Gitme kal yanımda, şurda başucumdaaaa![]()
Deden seni yemiş, eğer ilgini çekiyorsa gerçekten cinler araştırabilirsin. Öyle ortalıkta görünmezler, görünmek istedikleri zaman görünürler kasti olarak.