Kota Dolsada 1080P Video İzleme

BlackDefacer05

Katılımcı Üye
29 Tem 2016
422
0
[COLOR="LimeKullanacağımız sitenin adı rabb.it aslında chat sitesi ama tek kişide girebiliyor ve video izleme özelliği var. Bunun için vps kullanıyorlar yani internet hızı oldukça yüksek oluyor.

1- Siteye girin. rabb.itrabb.it[/URL]

2- "Chat Now"a basın.

mLvm2P.png

3- "Decide what to watch"a basın.

EJvkPq.png

4- Altta youtube twict falan gelecek isterseniz işaretlediğim kısımdan arama yaptırıp başka bir siteye girebilirsiniz. (tarayıcı firefox)

jnlmyj.png
[/COLOR]

[COLOR="Red​
 
Son düzenleme:

hdd12

Üye
24 May 2013
75
0
yinede bağlanırken bizim internetimizi kullanmıyor mu? kullanıyor bizim internetimiz zayıf kalırsa nasıl hd izleyeceğiz?
 

hdd12

Üye
24 May 2013
75
0
hd yapsak bile aynı kalitede gözükmüyor ya da benim mantığıma göre ters mesela burdan uzak bilgisayara bağlanıyorsun internetin ne kadar hızlı ve kaliteliyse bağlanma hızın işlem hızın görüntü kaliten hepsi ona göre değişiyor buda bi bakıma onun gibi bişey oldugu icin bence kendi kullandığın internetin kaliteside önemli rol oynuyordur. Yinede yanılıyor olabilirim Emeğine Sağlık :)
 
9 Şub 2015
87
0
tam da benim istediğim gibi bir sistem. ben de server kiralayıp, ubuntu desktop üzerinden işlem yapmayı planlıyordu. bu daha iyi oldu . teşekkürler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.