.krd Domain Cihan Üniversitesi Hacked! /The CrueL/ #AnkaTim

ᴄʀᴜᴇʟ

Özel Üye
24 Eyl 2013
4,420
57
Ahıska
28755.jpg





Irak .krd uzantılı üniversitelerinden Cihan Üniversitesi Tarafımca Hacklenmiştir.

https://tr-tr.facebook.com/cihanuniversity/

P69lKp.jpg




[ame]https://www.youtube.com/watch?v=MZXoIq0y-Sk[/ame]


Kod:
https://defacer.id/archive/mirror/459920
http://hack-mirror.com/654500.html
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ᴄʀᴜᴇʟ

Özel Üye
24 Eyl 2013
4,420
57
Ahıska
İcraate değil de ona buna takılanlar, terör seviciliğinizi ötede yapın. Konumu baltalamanıza izin vermem. Tebrik etmekten aciz olan adam bana bayrak dersi vermeye kalkışmasın. İkisi de paçavradır.
 
Son düzenleme:

YURUYEDUR

Kıdemli Üye
27 Ocak 2016
3,420
5
Ötüken
İşte böyle! Eline, emeğine sağlık kardeşim.

Sansür de gayet güzel olmuş. Zehrinizi başka forumlara kusun. Burası Milliyetçi bir forum ;)
 

eyupfeza

Yeni üye
26 Haz 2016
17
0
Sayın arkadaşlar bölücük yapan her kişi ve topluluğun affı olmaz. Ancak milli birlik ve beraberlik öyle kürte laza abazaya ... laf atarak olmaz. Laf atılacak tek şey sürü pkk köpekleridir. Bu ülke beraber güzel.
 

Slaughter 9

ANKA ONURSAL ÜYE
1 Şub 2015
3,415
12
Turkey
Eline, emeğine sağlık kardeşim.
Sayın arkadaşlar;
Görüşlerinizi kendinize saklayın, konu baltalamak için geldiğiniz çok belli maalesef. Takıldığınız yer o sansür mü? Dediğim gibi görüşlerinizi kendinize saklayın, bizleri ve sizleri ilgilendiren tek şey faaliyetin yapılış amacıdır, iyi forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.