Kredi Kartı Sorumluluk

eyyaf

Katılımcı Üye
10 Eki 2010
895
0
Kütahya
Merhaba arkadaşlar diyelimki biri benim kredi kartı bilgilerimi çaldı kart numarası, son kullanma tarihi ve cvv eger internet uzerinden benim rızam olmayan bir işlem gercekleşirse tüm sorumluluk bendemi oluyor yoksa işlem provisyonda beklerken filan fark etsem kurtarabilirmiyim?
 

Cekmi

Üye
23 Nis 2015
125
0
İstanbul
Polise gidersen yapan kişiyi IP üzerinden bulup evine baskın yaparlar.CC kullanıyorsan anonimliğini son seviye yapman lazım.Bana sorarsan Chaos Vpn kur.Ardından Tor Ağı'nı kullan.
 

osmansertbasar

Katılımcı Üye
12 Tem 2009
991
1
abi CC kullanırkende 3d security özelliğini aktif etmezsen sorun olabilir. Çoğu kart gerçi 3d security özelliği olmadan online işlem yaptırmıyor. Kartının online işlemler merkezinden 3d security özelliğini aktif hale getirebilirsin. En azından işi yokuşa sürebilirsin en azından telefonuna gelen onay mesajını girmek zorunda. Bence sadece CC girilerek yapılacak bir alışverişten banka sizi sorumlu tutabilir. Mesela ben sizin tüm kart bilgilerinizi aldım ve hesabınızdan alışveriş yaptım siz hakkımda şikayetçi oldunuz. Bende alışverişi sizin yaptığınızı iddia ettim nasıl ispatlayacaksınız izniniz olmadan paranızı çaldığımı...
 

HiLa

Katılımcı Üye
10 Eyl 2015
260
0
Ankara
Büyük paralar için bile düşünüp yapılması gerekn şeyler bunlar başkasının parasını harcayıp yanına kar kalması için baya bir bilgin ve hazırlığının olması lazım hele şu adalet sistemin bulaşmamanı tavsiye ederim
 

hah

Katılımcı Üye
2 Eki 2010
477
0
eğer cc yapacaksan Tails'i Usb'ye kur ve usb'yi pc'ye tak öyle cc ile ödeme yap sonra çıkart usb'yi normal windowsa geç. tails olmadan sakın ödeme yapma. sadece tor falan kurtarmaz en temizi tails emin olabilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.