Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden bulurumDur tahmin edelim coin bot basacaksın piyasada dalgalanacak fiyat şişirip tokeni bakiye bi çekcen zarar etcekler demi bu kısaca forumda genelde boyle araçlari yazan kişiler satıyorlar aracı 120 dolar gibi fiyatlara
Sen yazabiliyor musunNerden bulurum
Dürüst bir şekilde soyleyim telegram yada discord team Speak gibi yerlerde bulunur ama işte cok dolandırıcı var ya yani size sahte üründe satabilir dikkat etmeniz gerek birisine ben kefil olmama insanlar çok güvensizlestiNerden bulurum
Öyle tabi yardımcı olabilir misin banaDürüst bir şekilde soyleyim telegram yada discord team Speak gibi yerlerde bulunur ama işte cok dolandırıcı var ya yani size sahte üründe satabilir dikkat etmeniz gerek birisine ben kefil olmama insanlar çok güvensizlesti
Malesef sana yalan söyleyemem yeni yapan kişilere güvenmiyorum ve yönlendirmem dolandırıcı çok kbÖyle tabi yardımcı olabilir misin bana
Sen yapabilir misin pekiMalesef sana yalan söyleyemem yeni yapan kişilere güvenmiyorum ve yönlendirmem dolandırıcı çok kb
Oyle bir sistemi ben kodlayamam malesefSen yapabilir misin peki
Anladım teşekkür ederim yine de aklında bulunsun güvenilir birisi olursa yazarsınOyle bir sistemi ben kodlayamam malesef
Tabiki yazarım iyi günlerAnladım teşekkür ederim yine de aklında bulunsun güvenilir birisi olursa yazarsın
Teşekkürler iyi günlerTabiki yazarım iyi günler
Aslında bolt.new var bu tür kodları yazıyor ama yasadisi diyor direkt sahte likidite diyince bolt.newe yazabileceğim bir pront olsa iyi olur yani yasa dışı değilmiş gibi algilayabilecegi bir pront olmalıTabiki yazarım iyi günler
Promt onu kendi uretebilirsin sözle ile kandırıyorsunAslında bolt.new var bu tür kodları yazıyor ama yasadisi diyor direkt sahte likidite diyince bolt.newe yazabileceğim bir pront olsa iyi olur yani yasa dışı değilmiş gibi algilayabilecegi bir pront olmalı
Ben yapamadım sen bir promt yazabilir misinPromt onu kendi uretebilirsin sözle ile kandırıyorsun
Uğraştırıcı o yaBen yapamadım sen bir promt yazabilir misin
Uğraştırıcı o ya
Nasıl uğraştırıcı kiUğraştırıcı o ya
Sen yapabilirsin benceUğraştırıcı o ya
Zamanım olsa evet ama işteSen yapabilirsin bence
Biraz zaman ayırsan çok önemli benim içinZamanım olsa evet ama işte
Yarın işim var malesef önemli işlerimBiraz zaman ayırsan çok önemli benim için