Merhaba bu hesabı açarken Bu ismi koymuştum fakat artık bu kullanıcı adını kullanmıyorum, Kimse beni böyle tanımıyor Kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum. Nasıl değiştirebilirim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanıcı adınızı VIP üyelik alarak değiştirebilirsiniz. Vip üyelik olmadan kullanıcı adınız değiştirilemez.Merhaba bu hesabı açarken Bu ismi koymuştum fakat artık bu kullanıcı adını kullanmıyorum, Kimse beni böyle tanımıyor Kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum. Nasıl değiştirebilirim?
Para var sanki .dKullanıcı adınızı VIP üyelik alarak değiştirebilirsiniz. Vip üyelik olmadan kullanıcı adınız değiştirilemez.
Yeni VIP Üyelik Sistemi
Merhaba TürkHackTeam üyeleri; VIP üyelik sistemimizi güncelledik. Elde edilen gelirleri ise forumda yapılacak olan yarışma ve çekilişler ve forum giderleri için kullanmayı uygun gördük. VIP üyelik sisteminden faydalanmak isteyen kişiler forum üzerinden 'Adige adresine mesaj atıp VIP üye...www.turkhackteam.org
Para var sanki . burda size yardımcı olmaya çalışıyoruz sorunuzun cevabını vermiş arkadaş
kullanici adınız değiştiremezsiniz vip üyelik almanız lazım bunun içinde @Eronmay hocamıza başvurun iyi forumlarMerhaba bu hesabı açarken Bu ismi koymuştum fakat artık bu kullanıcı adını kullanmıyorum, Kimse beni böyle tanımıyor Kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum. Nasıl değiştirebilirim?
Merhaba,Merhaba bu hesabı açarken Bu ismi koymuştum fakat artık bu kullanıcı adını kullanmıyorum, Kimse beni böyle tanımıyor Kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum. Nasıl değiştirebilirim?