gemin11 Katılımcı Üye Katılım 5 Nis 2016 Mesajlar 772 Tepkime puanı 38 Kredi 0 15 Kas 2023 #1 Arkadaşlar yazılım ile ilgili kulübe üye olmak istiyorum alım yapan aktif kulüp var mı? Yazılım öğrenmeye yeni başladım eğer alım varsa gelmek isterim.
Arkadaşlar yazılım ile ilgili kulübe üye olmak istiyorum alım yapan aktif kulüp var mı? Yazılım öğrenmeye yeni başladım eğer alım varsa gelmek isterim.
Çözüm R R 'Ra 15 Kas 2023 Merhabalar Kulüpler buradan istediğiniz kulübün aktiflik durumuna bakabilirsiniz başvuru için konu içerisinde ki şablonu doldurup göndermeniz gerek. İyi Forumlar
Merhabalar Kulüpler buradan istediğiniz kulübün aktiflik durumuna bakabilirsiniz başvuru için konu içerisinde ki şablonu doldurup göndermeniz gerek. İyi Forumlar
'Börteçine Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 25 Şub 2016 Mesajlar 8,152 Çözümler 19 Tepkime puanı 1,091 Kredi 1 15 Kas 2023 #2 Kulüpler burada bulabilirsin şuanda 1 tane var açık kulüp Oyla 0 Downvote
R 'Ra Kıdemli Üye Katılım 21 Kas 2015 Mesajlar 2,648 Çözümler 51 Tepkime puanı 1,148 Kredi 28 15 Kas 2023 #3 Merhabalar Kulüpler buradan istediğiniz kulübün aktiflik durumuna bakabilirsiniz başvuru için konu içerisinde ki şablonu doldurup göndermeniz gerek. İyi Forumlar Oyla 0 Downvote Çözüm
Merhabalar Kulüpler buradan istediğiniz kulübün aktiflik durumuna bakabilirsiniz başvuru için konu içerisinde ki şablonu doldurup göndermeniz gerek. İyi Forumlar