KÜP masaüstü

Yodm 3D 1.3 Türkçe Final


yodm3d24077f6ahb3cv9.jpg


Üretici: Dili: Türkçe
Eklenme Tarihi: 18.12.2007
Boyutu: 6 Mb
Lisans: Freeware (Ücretsiz)
Kısıtlamalar: Sınırsız
Sistem Gereksinimi: Windows /XP/2003 Server/Vista

Açıklama:
Programın Amacı masa üstünüzü bir küp şeklinde yaparak 4 ayrı masaustunuz olmasını saglıyor.. gizli işler ceviren kişiler için süper ötesi bir program. Bu sayede kimse masaüstünde ne yaptıgınızı anlayamıyacak 3 tusa basarak diğer masaustüne gecebilirsiniz.. Görsel açıdanda bilgisayarınıza yenilikler getirecek..

Tus kombinizasyonunu kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Standart olarak Ctrl + Shift basılı tutup sağ sol yön tuşlarıyla küpü döndürebiliyorsunuz..


YENİLİKLER:

- Birçok dil desteği eklenmiş.
- Transparan Küp olarak ayarlayabiliyorsunuz.
- Daha net görüntü.
- Yakınlastırma zoom özelliği eklendi bu sayede istediğiniz bicimde kendi zevkinize göre küpün boyutunu ayarlayabiliyorsunuz.
- Küpün Arkafondaki backround degistirebilme

94529iii22.jpg


https://tik.lat/ZAYbL

1.3 sürümünde kurulumda hata ile karşılaşan arkadaşlar için bir üst sürümü 1.4

94529iii22.jpg


https://tik.lat/X9yTN
 
Son düzenleme:
yav yemınle girdim baktım senın programlara senın yaptığın sana ait birşey varmı dıye bulamadım ayrıca verdığın programların 3-5 program hariç hepsı daha önce verılmış programlar şimdi sen ilk cevap yazdığından beri düşünüyorum bunu buraya senın gibi biri neden yazdı daha önce verildi diye ama gene sebebi bulamadım ha programıma gelınce hiç aklın çalışmıyosa bile şöle yap kendi verdığın programın boyutuna bak benım verdığım programın boyutuna bak arada farklardan biri ordan çıkar ama ben benzerını verdım sen kaldır dıyorsan kaldırırız ekmeğımız burdan çıkmıyor ya:D:D:D
allahım ne günlere kaldı
al resimli isbatı sürümler ayrı kurulumu ayrı boyutu ayrı:)

2226441.jpg



389690benim.jpg


956491senin.jpg
 
Son düzenleme:

ottom

Üye
29 Şub 2008
148
0
walla bence ikinizinde elinize sağlık ....Ama bencede farklı gözüküo .....
 

folklorcu08

Kıdemli Üye
7 Tem 2009
2,447
0
Daha BeLLi DeğiL
sabahın beşinde uyandım gece aklımda kaldı sımdı verdıgın yenı surumu ındrıyom denemek ıcın :D:D bakalım hayırlısı :D

yenı surumu ama eskısıyle aynısı değişiklıgıde ekranı değiştirirken goruntusunu kucultuyor kurucak arkadaşlar yodm3d.exe kurduktan sonra masa ustune gelen sımgeye sağ tıklayım optıons deyıp ayarlarından ctrl+shift yapsınlar yoksa ctrl+win arar durursunuz bu neden olmadı dıye
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.