Kur'an-ı Kerim'i yırtan kız sahteymiş...

ChUcKy's_LoVe

Katılımcı Üye
24 Ağu 2007
690
15
Kur'an-ı Kerim'i yırtan kız sahteymiş...
Dünyayı sarsan Kur'an-ı kerimi yırtan kızın aslında bir kişinin uydurması olduğu ortaya çıktı...

Alıntıdır...
İbretle okuyacağınız bu olay Umman'da gerçekleşmiştir.bir genç kız odasında müzik dinlemekteyken,anneside sesli bir şeklide Kur'an-ı Kerim okumakla meşgulmüş.bu sırada annesi kızına müziğin sesini kısmasını söylemiş.bunun üzerine genç kız annesine bağırarak kendisinin susmasını istemiş.genç kız annesinin onu dinlemediğini we Kur'an-ı kerimi hala sesli bir şekilde okumaya dewam ettiğini görünce hemen,insanlara rehber amacıyla indirilen kutsal kitabımızı annesinin elinden alıp yırtar.o an genç kız alew alıp yanmaya başlar.söndürmek için üzerine battaniye atar annesi.battaniyeyi kaldırdığında ise aşağıda görülen ibretli manzarayla karşılaşır.genç kız su an hollanda'sa bir hastanededir.ailesi iğne yaptırıp öldürülmesini istiyor.
bu olay dünya basınında sizinde tahmin edebileceğiniz nedenlerden dolayı pek yer almadı,fakat insanlar arasında çok konuşulmakta.

piccinini.jpg

meğer heykelmiş bunlar...birinin aklına şeytanca bir fikir gelmiş olmalı ki böyle bir hikaye uydurarak dünyayı ayağa kaldırmış
bu heykelleri yapan heykeltıraş awustralyalı patricia piccinini...
işte burun heykeller
Australia%20-%20Patricia%20Piccinini.JPG
 

farabiiii

Yeni üye
27 Eki 2007
12
0
bunlar işte bal mumundan yapılmıs heykeller. Allah'ın sopası yok unutmayın. Bu kadar açık ders ermez insanoğluna
 

burdurlu

Yeni üye
9 Ağu 2007
8
0
olurmu olur aslında.bu sahte olabilir ama sonuçta kuranın yırtılması büyük günah!
 

ByToluidin

Özel Üye
27 Ocak 2007
3,185
611
ACıklamasını kendim yapmıştım saten:S
2 sene önceden biliyo bunun sahte oldugu
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.