Kur'an Öğreniyorum v1.2

kaplan_ahmet

Uzman üye
27 Ağu 2010
1,158
0
1314102013_66733.jpg


Damla Yayınevi tarafından sunulan Hüseyin Kutlu'nun hazırladığı ve Merhum Hafız İsmail Biçer'in okuduğu kasetle Kur'an öğrenme setinin bilgisayar programı versiyonudur.

*Bu programla öğretmene ihiyaç duymadan, kendi kendinize tecvidli Kur'an okumasını kolayca öğrenebilirsiniz.
*Günde 1 saat çalışarak yaklaşık bir ayda Kur'an okumasını tecvidli olarak öğrenebilirsiniz.
*30 yıllık tecrübesi ile Hüseyin Kutlu tarafından hazırlanan bu program bir yıl farklı eğitim gruplarında denendikten sonra ilk kez 1998'de basılmıştır. O zamandan beri geçen sürede program onbinlerce kişiye Kur'an-ı Kerim öğreterek başarısını ispatlamıştır.



Sistem Gereksinimleri:

-Pentium 166 veya üstü
-Ses Kartı
-Windows 98, Windows ME, Windows 2000 veya Windows XP işletim sistemi
-Yüksek renk (16 bit)


Not:Windows Vista altında problem yaşıyorsanız programın simgesi üzerine sağ tuşla tıklayarak gelen menüden 'Yönetici olarak çalıştır' seçeneğini işaretleyin. Probleminiz düzelecektir.

WUPLOAD
Get on Wupload.com
UPLOADED.TO
Kur'an ?reniyorum Mayonez.…rar (67,15 MB) - uploaded.to
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.