Kutalp Özel Tasarım|sakaryalite

Mirliva

Administrator
26 Mar 2016
5,096
6,209
[C*]
Kutalp
Hazır bir banner template tarafımca editlenmiş (Arkaplan,yazılar,efektler,ışıklar,renkler..vs) ve bu şekilde bir tasarım ortaya çıkmıştır...
Güle güle kullanın hocam bu tasarımı da size yapmak istedim son zamanlarda halimizi hatırımızı soran bir sen varsın :)











Sade



Png Hali (Cinema 4d ile yapılmıştır)



Kullanmak İsteyenler İçin Sade Kanatlar

 
Son düzenleme:

Mirliva

Administrator
26 Mar 2016
5,096
6,209
[C*]
Mükemmel bir şey Eline sağlık
Eyvallah slov:)
Hocam çok kaliteli bir proje olmuş.Takdir etmemek imkansız.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Eline sağlık kardeşim Cinema 4'ye geçtiğine çok sevindim :)
Tam geçmedim hocam daha zaten bu aralar imkansız şu kartal kanadında kullandım c4d'yi o da hazırdı sadece adınızı değiştirdim:)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.