Laptop çok ısınıyor yardım...

TheDarkFire

Kıdemli Üye
18 Mar 2015
2,993
0
İşlemcinin yanındaki ızgaranın araları toz dolmuş olabilir bu yüzden ısınan havayı dışarı atamıyor olabilir.
Toz bakımı yaptırın termal macununu yenilettirin sorun düzelecektir.
 

BadRookie

Katılımcı Üye
23 Eki 2014
684
21
System32
Bu programlar işlemci sıcaklığını göstermesi için önerdim. resmini çekip atarsanız normalden ne kadar fazla sınıyor ona göre neler yapılabileceği hakkında öneride bulunabilmek için.
 

burty123

Yeni üye
8 Ocak 2013
32
0
Detaylı temizlik gerekli izmirde yasıyorsanız yardımcı olarabılrım pm atınız sogutma sıstemın tazelenmesı gereklı eger boyle kullanarsınız bir süre sonra gpu çipiniz zarar görür ve bga ile işlem görmek zorunda klaır
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.